Blogindlæg: Mig og min Toyota Corolla Hybrid

Helene kører til daglig rundt i en Toyota Corolla  Hybrid 1,8 Touring Sport fra 2019. Helene står bag Instagram profilen “femaledrivenhybridcar”, hvor hun deler ud af sin dagligdag med sin hybrid bil.

God læselyst!

Toyota Corolla Helene Løvkvist
Her er Helene Løvkists elskede Toyota Corolla Hybrid

Jeg hedder Helene Løvkvist, og står bag instagram-profilen femaledrivenhybridcar En profil hvor jeg deler godt og blandet om min ræser; en Toyota Corolla Hybrid 1,8 Touring Sport fra 2019. 

Egentlig ved jeg ikke særlig meget om biler rent teknisk, men jeg har altid haft en interesse i bil-æstetik. Jeg nyder synet af en bil med flotte kurver og gennemtænkte detaljer, så når jeg er ude til træf, lader jeg andre om at diskutere motorstørrelse, udstødningsrør og olietyper, imens jeg kigger på fælge, farver og nårh ja… lytter til anlæg, hvis bilen har sådan et. 

Æstetikken var derfor også en væsentlig faktor, da jeg skulle have ny bil i foråret 2020. For mig er min bil ikke blot et redskab til at komme fra A til B, den er en accessory på lige fod med den taske jeg tager med mig, og de smykker, sko m.m. som jeg har på. Min bil er en del af mit image. Indrømmet! Jeg er lidt vild med den der følelse af at komme kørende, åbne døren, træde ud med de højhælede sko, solbriller og smart tøj, og bare føle mig wauw… du ved.. ligesom på film. 

Læs også: Biltest: Toyota Corolla Hybrid

Jeg blev smålun på den nye Toyota Corolla hybrid allerede da jeg så de første lanceringsbilleder, men tænkte, at den nok var lidt for dyr til mig. Men jeg blev alligevel ved med at vende tilbage til den, og efter at have haft den som lånebil i et par dage, gik jeg fra smålun til varm, og med tanke på, at det var nu jeg havde økonomien til faktisk at købe sådan en stor fin bil, var der ikke rigtig nogle undskyldninger tilbage, så den endte med at komme med mig hjem, og jeg har ikke fortrudt et eneste sekund. 

Min bil får mig til at smile hver eneste dag; jeg er smaskforelsket i bilens front; jeg synes dens forlygter er SÅ frække, og jeg plejer at sige, at jeg har byens bedste forlygter. Selvom jeg har haft min bil i snart et år, så smiler jeg stadig når jeg kommer gående og ser den forfra. Jeg har fået tonet bagruderne, og jeg drømmer om at få sommerhjul med nogle fede fælge og lavprofildæk, ene og alene fordi jeg synes det kunne se fedt ud.

Jeg smiler også når jeg sætter mig ind i den og oplever kørekomforten og alle de tekniske ting som bilen kan. Adaptiv fartpilot er simpelthen guld værd, både fordi det gør køreturen mere behagelig, men jeg føler mig faktisk også mere sikker på vejen, fordi nu er der både mig og bilen til at holde øje med trafikken. 

Ikke fordi jeg kører stærkt, det gør jeg ikke. Jeg ved godt at jeg tidligere sagde at jeg ikke havde den store viden om teknik, men når det kommer til en feature som eco-score, ja så går der altså sport i at få så høj en score som mulig. Så går det altså lidt mormorkørsel i den for mig, på trods af mine kun 35 år. Jeg er ret sikker på at nogle bagvedkørende synes det er irriterende, men de burde takke mig, når jeg så sørger for at de ikke bliver blitzet længere fremme.

Følg femaledrivenhybridcar på Instagram

Jeg nyder dog lige så meget en hurtig tur på motorvejen, bare suse igennem det danske landskab, hen over den smukke Storebæltsbro, imens jeg nyder musikken og slapper godt af. 

Og nu vi er ved musikken, og med risiko for at lyde som en kvindelig version af en rigtig Brian, så skal der altså være noget ordentlig lyd i bilen. Der er ganske udmærket lyd i bilen i dag, men der mangler bare lige det sidste: den der ekstra bas, der får et nummer til at lyde mere fuldendt, og så skal det kunne spilles højt. Du kan sammenligne det med at have surroundsound hjemme i stuen, for at få en federe film-oplevelse, her handler det bare om musikken. 

Så det er mit næste projekt for bilen; at få indbygget et anlæg, så jeg kan få en federe musikoplevelse, når jeg sidder der i bilen og skråler med på alt lige fra 90’er musik, bass musik og det nyeste på hit-radioerne. Min stakkels bil må “lægge ører” til mange falske toner, men er også vidne til mange forskellige følelser; når jeg har været glad, sur, ked af det, frustreret osv.

Der er mange der bliver overrasket når de finder ud af at jeg går op i min bil, og ser den som mere end en metalæske på hjul. Nogle finder det fjollet og mærkeligt for en kvinde. Jeg er af den overbevisning, at vi kvinder har lige så meget ret til at stille krav til vores biler, og ikke kun nøjes med den lille økonomiske konebil, hvis vi hellere vil have en Audi. Vi har lige så meget ret til fede fælge og geniale tekniske features, og sidst men ikke mindst, så har vi lige så meget ret til at være glade og stolte af vores biler, uanset om det er en lille Up!, en Toyota Corolla Hybrid eller en stor Audi. 

Vi ses på vejen!

2 kommentarer til “Blogindlæg: Mig og min Toyota Corolla Hybrid”

 1. Hej Helene aka Femaledrivenhydridcar (fedt navn),
  Super motiverende blogpost og tommel op til retten til at være vild med fede fælge og ditto musikanlæg og bilglæde og -stolthed 😀
  Vi ses på vejen!

  1. Hej Marina
   Tusind tak for din kommentar 🙂 og ja,.. jeg mener fuldt og fast, at vi kvinder har lige så meget ret til at være bilfreaks som herrerne!
   Hav en dejlig dag

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

FEMALE DRIVERS CLUB

Female Drivers Club er en relationsskabende og personligt udviklende netværksklub for kvinder. Der vil være spændende oplevelser med stærke bilbrands, inspirerende foredrag, og masser af goodies og hygge! Skriv dig op allerede i dag, så hører du mere.