Biltest: BMW X3 xDrive30d

Vi har testet X3 fra BMW´s SUV-serie, der både udstråler selvsikkerhed og elegance på samme tid. Den høje siddeposition sikrer et godt udsyn, og den 6-cylindret diesel twinpower turbomotor med 265 HK sørger for en lækker kørsel med hurtig reaktion, faktisk 5,8 sek fra 0-100 km/t.

BMW X3 xDrive30d

BMW X3 xDrive30d

BMW xDrive er et intelligent firehjulstræk-system, der fordeler trækkraft mellem for- og bagaksel og derudover sørger for at forhindre over- og understyring i sving.

Elegant indrettet midterkonsol med drejeknap, automatgear m.m.

Det 8-trins Steptronic sports-automatgear giver et komfortabelt og glidende gearskifte også med mulighed for Sport-mode. Samtidig er det en stor fordel at have alle knapperne lige ved hånden i form af menu, kørselsvalgmuligheder samt drejeknap. Sidstnævnte letter kørslen, så man ikke skal sidde og lede efter knapperne på skærmen.

Ekstraudstyr

Af ekstraudstyr i vores X3 kan nævnes:

  • ratvarme
  • panorama glassoltag
  • head-up display
  • instrumentpanel i kunstlæder
  • sportslæderrat med ratvarme og et sofistikeret brunt læderindtræk, gjorde helhedsindtrykket i kabinen ekstra eksklusivt.
  • m.m.
Lækket brunt læderinteriør og sædebetræk

Læs også anmeldelsen af BMW 330i sedan her

Stil og former

BMW blev grundlagt i 1916, og siden da har det været deres speciale at designe og udforme luksusbiler af høj dynamisk kvalitet. X-serien er ingen undtagelse, her er der kræset om design, kørsel på topniveau og fine finesser. I kabinen er der i dette tilfælde indsat et X her og der uden at det virker vulgært, men tværtimod meget stiligt. Udvendigt ses de atletiske og flotte former og på fronten Active Airstream nyren med det elektroniske kølergitter, der nedsætter luftgennemstrømningen i motorrummet.

Jeg er vild med X-et, der sniger sig ind flere steder i kabinen

Ambientelight giver et raffineret og behageligt lys i mørke

Læs også vores anmeldelse af BMW X7

Lækre 19″ letmetalfælge med dobbelteger

Driving Assistant Plus

Testbilen var endvidere udstyret med Driving Assistant Plus som er en sikkerhedspakke med diverse advarsler for bl.a. sidekollision, vognbaneskift, påkørsel bagfra samt trafikkø. Model M Sport var også en ekstra udstyrspakke med lækkerier så som LED-lys, sportssæder, sportsophæng, loftsbeklædning i Anthrazit samt 19” letmetalfælge med dobbelteger.

Det flotte bagende med dobbeltudstødning

Finale

X3 er en super lækker og velkørende SUV. Helt klart en model, der er stilig  uden at været prangende, men med raffinement og klasse. Den kører meget stabilt, har god affjedring og man har følelsen af fuld kontrol samt komfort. Helt igennem en skøn bil. Jeg har kun én indvending og det er, at sæderne i testbilen ikke var el-indstillige, hvilket burde være en del af udstyret i så dyr en bil. Det kan dog tilkøbes uden problemer, og er man villig til at smide en million på bordet for en ny bil, så finder man nok ud af den lille detalje også.

Kvindernes Bilmagasin nøjes dog med at smide med stiletter:

Design:

6/6 stiletter for design

Køreegenskaber:

6/6 stiletter for design

Value for money:

BMW X3 xDrive30d
Startpriser fra kr. 645.660,-
Denne model incl. ekstraudstyr kr. 1.005.494,-
Farve: Phytonic Blue

Læs mere om X3 på BMW´s egen hjemmeside

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

FEMALE DRIVERS CLUB

Female Drivers Club er en relationsskabende og personligt udviklende netværksklub for kvinder. Der vil være spændende oplevelser med stærke bilbrands, inspirerende foredrag, og masser af goodies og hygge! Skriv dig op allerede i dag, så hører du mere.