Bridgestone introducerer bekymringsfri kørsel

Er du en af dem, der altid er uheldig og punkterer på det mest ubelejlige tidspunkt? Fortvivl ikke – Bridgestone lancerer nu punktér-venlige dæk.

Bridgestone, verdens største gummi- og dækfabrikant, introducerer nu Bridgestone DriveGuard, som slipper dine bekymringer og giver dig en behagelig kørsel.

Har du nogensinde prøvet at punktere, imens du sidder bag rattet og kører bilen? Det er død ubehageligt og kan i mange tilfælde være ret så farligt.

De nye DriveGuard dæk er konstrueret på en sådan måde, at hvis der køres et langt søm op i dækket, så er DriveGuard-teknologien baseret på et hightech “kølerib-design” med støttende og modstandsdygtige dæksider.

Det betyder, at i tilfælde af punktering så bevarer du kontrollen over bilen og kan fortsætte sikkert og komfortabelt med op til 80km/t de næste 80 km, indtil det er sikkert og belejligt at få dækket repareret eller skiftet.

DriveGuard kan monteres på alle personbiler uanset mærke og model (dog er det et must at bilen har dæktryksovervågning).

De alternative løsninger til punktering, vi ser i dag, er enten et reservehjul eller lappegrejskits. Dog er reservehjulet næsten passé, men derimod bliver de fleste nye biler i dag leveret med et lappegrejskit i bagagerummet.
Dog er der mange, der ikke benytter sig af kit´et – enten fordi de ikke er klar over, at det ligger i bilen, eller også fordi de har problemer med at bruge det –  så vi hos Kvindernes Bilmagasin mener, at løsningen med de nye Bridgestone DriveGuard er lige i øjet.

Med DriveGuard opnår du det højeste niveau af sikkerhed, uovertrufne vådvejspræstationer, høj kørekomfort og høj brændstofeffektivitet; alt i alt en bekymringsfri kørsel.

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

FEMALE DRIVERS CLUB

Female Drivers Club er en relationsskabende og personligt udviklende netværksklub for kvinder. Der vil være spændende oplevelser med stærke bilbrands, inspirerende foredrag, og masser af goodies og hygge! Skriv dig op allerede i dag, så hører du mere.