Campingdrøm fra 50´erne byder på is, chokolade og kage

31-årige Gitte Enevoldsen har altid være vild med gamle veteran køretøjer. Derudover har hun altid elsket at bage – især fine kager – og derfor opstod ideen om at kombinere de to interesser og lave en lille rullende café i en fin gammel veterancampingvogn.

Frøken Fryd

Gitte Enevoldsen er til daglig blogger og iværksætter med sin rullende vintage café “Frøken Fryd”. Gitte har skabt sit eget univers ud fra en passion for 50’erne. “Jeg er lidt af en nostalgiker og så er jeg vild med rock ‘n’ roll, pastelfarver, candyfloss, røde læber, fine kager og lyserøde flamingoer”, lyder det fra Gitte.

Læs også: Marleen Hansen – jeg elsker mine amerikaner biler

Gitte har altid været vild med gamle veterankøretøjer. Det startede med en gammel Bismarch cykel fra 40’erne, og da hun blev 18 år købte hun en VW bobbel. Derudover har hun altid elsket at bage – især fine kager – og derfor opstod ideen om at kombinere de to interesser og lave en lille rullende café i en fin gammel veterancampingvogn.
“Frøken Fryd en fin gammel veterancampingvogn, som min kæreste og jeg har hentet hjem fra Tyskland, og istandsat og indrettet som en fin lille rullende café. Betjeningen er i gennemført 50’er stil med røde læber og polkaprikkede kjoler. Lækkerierne langes over disken til tonerne af Jerry Lee Lewis og Chuck Berry.” lyder det fra Gitte Enevoldsen.

 

Frøken Fryd

Frøken Fryd og Gitte Enevoldsen kan bookes til fester og events og serverer italiensk is, cupcakes, candyfloss og kaffe, så mangler du et tema til din næste 50´er fest? Så se mere på FrøkenFryd.dk 

1 kommentar til “Campingdrøm fra 50´erne byder på is, chokolade og kage”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

FEMALE DRIVERS CLUB

Female Drivers Club er en relationsskabende og personligt udviklende netværksklub for kvinder. Der vil være spændende oplevelser med stærke bilbrands, inspirerende foredrag, og masser af goodies og hygge! Skriv dig op allerede i dag, så hører du mere.