Carcarefreaks x Kvindernes Bilmagasin

Vi elsker vores biler. Og vi elsker når de er skinnende rene. Så hvad er mere nærliggende end at have et samarbejde med et af landets skarpeste bilplejefirmaer, CarCarefreaks?

Det er med kæmpe stor fornøjelse, at vi endelig kan løfte sløret for at vi har indgået et samarbejde med CarCareFreaks

Og til dem af jer det ikke har hørt om CarCareFreaks, ja, så kan jeg fortælle, at som gammel rotte i branchen, så er disse 2 unge fyre, Matthias og Frederik, de mest pernitne bilpleje eksperter jeg kender. De går IKKE på kompromis med deres produkter. 
De vil rigtig gerne guide os og står til rådighed såfremt vi skulle have behov for det.
Tak Matthias og Frederik. Vi glæder os til at blive eksperter i bilpleje.🤩🙋‍♂️🙋

Rabatkoden finder du i Klub KBM på Facebook.

Samarbejde med Carcarefreakds

Carcarefreaks siger selv: 

Vi elsker vores biler – og det ved vi, at du også gør. Biler er næst efter vores bolig, den største investering vi foretager i livet. Og den synes vi at man skal passe bedst muligt på. En ren og velplejet bil giver langt større glæde af ejerskabet. Men korrekt pleje udelukker specielt en ting; Vaskehallen. Vi ønsker at ridser fra vaskehaller og dårlig manuel bilvask skal høre fortiden til.

Det er netop vores vision, at alle skal kunne udføre en nem og skånsom bilvask, samt at kunne pleje den med de rigtige produkter, der beskytter den og får den til at se bedst muligt ud.

Hos CarCare Freaks finder du et stort udvalg af hvad vi selv bruger og sælger til de professionelle i branchen. Vi ligger vægt på den gode skånsomme “Gør det selv bilvask”, for vi ved at netop denne, giver dig og din bil det bedste resultat.

Læs mere om medlemskabet og Klub KBM her.


Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

FEMALE DRIVERS CLUB

Female Drivers Club er en relationsskabende og personligt udviklende netværksklub for kvinder. Der vil være spændende oplevelser med stærke bilbrands, inspirerende foredrag, og masser af goodies og hygge! Skriv dig op allerede i dag, så hører du mere.