Ny elbil fra Ford, Mustang Mach-E: Den Amerikanske Hest er blevet elektrisk

Den ikoniske Ford Mustang har fået sig en storebror. Og det er ikke bare en hvilken som helst storebror, nej, det er en elektrisk en af slagsen. Kvindernes Bilmagasin har været til præsentation af Fords nye 100% elektriske bil – Mustang Mach-E.

Den verdensberømte Ford Mustang blev skabt i 1960´erne. Dengang gik alle og drømte om det ikoniske V8-brøl og derfor ønskede man at producere en bil til Folket, som alle kunne være med på økonomisk.

I dag ser verden helt anderledes ud. Nu skal alt være grønt og bæredygtigt og det har fået Ford til at tænke i nye baner. Den ikoniske Ford Mustang er blevet re-designet og har fået en “fremtids-makeover”, så man nu er klar til at igen at opfylde folks behov. Nemlig – en bil til befolkningen, til en overkommelig pris. Dog denne gang uden det store brøl.

Mustang-hesten i fronten er ændret en smule til et rillet design, for at symbolisere at der nu er tale om en elbil. (Min første tanke fra “solceller” da jeg så logoet. )

Læs også: Honda-E – den lille elbil med alt i udstyr

Mustang Mach-E er Fords første fuldt elektriske elbil og er nu med i kapløbet om at være den mest moderne elbil der findes på markedet. Mach-E skal bla. sammenlignes op imod Tesla Y, Mercedes EQC, Audi e-tron, Polestar 2.

Baglygternes udtryk på den nye Mach-E er det som minder aller mest om den klassiske Mustang fra 60erne.

Mach-E er en forholdvis stor og rummelig bil, – perfekt som familie bil. Det er en stor SUV lignende model, men så alligevel med en flad coupelinje. Det gør at det føles som om der er masser og plads og højt til loftet inde i kabinen.

Der er masser af plads til familiens pakkenelliker i bagagerummet

Mach-E leveres med et såkaldt “FordPass” til din smartphone, som sikrer dig en sikker tur rundt i trafikken. Du har mulighed for at planlægge din rute hjemmefra ift. ladestationer og den fortæller dig altid hvor den nærmeste ladestander er. Derudover kan den bla. sørge for at du kommer ud til en dejlig afiset og varm bil om morgenen, når du skal køre på arbejde.

Læs også: Verdenspræmiere på den 100% elektriske Hyundai IONIQ

Interiøret er Ford sluppet rigtig godt fra. Jeg har aldrig været den store fan af Fords instrumentering, fordi der simpelthen er SÅ mange knapper og funktioner. Det forvirrer øjet. I hvert fald mit. Især i de lidt ældre modeller. Men den nye Mach-E er så enkel og stilfuldt i designet, at den giver en rolig fornemmelse for øjet. Dejligt.

Instrumenteringen i Mach-E er en fryd for øjet.

Mach-E fåes i 6 forskellige farver – Shadow Black, Space White, Iconic Silver, Infinite Blue, Star White og Rapid Red (som den på billederne og i videoen)

Prisen starter på 399.900kr og forventes i butikkene til sommer i år.

rød ford mustang mach-e foran ladestander
Den nye Mustang Mach-E på Ionity’s nye ladestation i Greve

Tak til Ford Danmark for invitationen.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

FEMALE DRIVERS CLUB

Female Drivers Club er en relationsskabende og personligt udviklende netværksklub for kvinder. Der vil være spændende oplevelser med stærke bilbrands, inspirerende foredrag, og masser af goodies og hygge! Skriv dig op allerede i dag, så hører du mere.