Continental vinder årets dæktest

Traditionen tro, så er tiden ved at være inde til at vi skal have sommerdækkende skiftet til vinterdæk. En tommelfingerregel siger, at når temperaturen ryger ned under de 7 grader, så er tiden ved at være inde. Og vi har allerede haft nogle kolde morgener med rim på græsset, som vidner om en kold nat.

Vinterdæk klar til den kolde vinter
Continentals WinterContact TS 870 er årets store vinder i dæktesten.

Klar til vinterdæk?

Måske har du allerede vinterdæk klar ude i garagen, det kan også være du har dem liggende nede på dit lokale værksted til opbevaring, ja så er det jo ikke andet end et telefonopkald væk og en tid i kalenderen for at få dem skiftet.

Læs også: NIO – første bil i verden med kunstig intelligens

Det kan også være at du er nået til et punkt, hvor den gamle vinterdæk trænger til en udskiftning. 

Sådan ved du, om dine vinterdæk er nedslidte

Dæk har i dag en slidindikator der viser, hvornår dækket er slidt ned til lovens minimumskrav på 1,6 mm. Kommer dækmønsteret ned til mærket, skal dækkene skiftes. 

Du kan også tjekke mønsteret i dækket ved at bruge en 20 krone mønt. Hvis du kan læse Dronning Margrethe i kanten af mønten, så er dækket slidt ned til 3 millimeter, og så skal man være opmærksom på, at dækket snart skal skiftes.

s også: Hvis du ikke lader skosælgeren vælge dine sko, lad heller ikke dæksælgeren vælge din dæk

Hvis du skal ud og investere i nye vinterdæk i år, så har Continentals nye vinter Winter Contact TS 870 vundets FDMs “Bedst-i-test”

“Vi er stolte over disse resultater, der samtidig motiverer os til at fortsætte med arbejdet med succes i køresikkerhedens navn. Så du kan stole på os, når andre stoler på dig”  lyder det fra Continental Dæk Danmark selv.

Senest er Continental kåret som vinder i både FDM og ADAC vinterdæk test 2022 i størrelserne 185/65R15T og 215/60R16 H.

Continentals Winter Contact TS 870 fåes hos din nærmeste dækleverandør.

Denne artikel er skrevet i samarbejde med Continental Dæk Danmark

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

FEMALE DRIVERS CLUB

Female Drivers Club er en relationsskabende og personligt udviklende netværksklub for kvinder. Der vil være spændende oplevelser med stærke bilbrands, inspirerende foredrag, og masser af goodies og hygge! Skriv dig op allerede i dag, så hører du mere.