Den nye Mazda3 – sporty og atletisk

Mazda har lanceret en helt ny Mazda3 og Kvindernes Bilmagasin har været på køretur i versionen SKYACTIV-G 2.0 SKY med 122 HK og 4-cylindret benzinmotor.
Det var en uge i overraskelsens tegn og med en behagelig fornemmelse i kroppen, hver gang jeg kørte afsted.

Mazda3

Selve 3-modellen har været fremme i adskillige år, men denne version er helt nydesignet, og hvor den gamle model var temmelig anonym, så er den nye model smart i designet, og der er kommet et mere sportspræget og atletisk look over den.
Den nye Mazda3 har fået flotte slanke linjer på fronten og på siderne samtidig med, at bagpartiet er blevet mere fyldigt. Jeg synes især lygterne både for og bag skiller sig ud fra mængden med et spændende og forførende udtryk.

Metallakken Polymetal Gray er ved første øjekast grå, men alt efter hvordan lyset skifter og solen reflekterer, så er der noget blåligt der træder frem. Hvis ikke du er til den grå farve, så er der faktisk 9 farver ialt at vælge imellem, et godt alternativt kunne være farven Deep Crystal Blue.
Anskaffer du dig modellen her, så er udstyrslisten forsynet med Head-up display, blindvinkelalarm, vognbaneassist, LED-lygter, parkeringssensorer, bakkamera, start/stop, sæde- og ratvarme, to-zone klimaanlæg og meget mere.

Som nogle ekstra lækre detaljer vil jeg fremhæve:

  • de 18” alufælge som er virkelig flotte, de er nærmest i indfarvet grå så de står perfekt til bilens egen farve.
  • Det nøglefri låsesystem er en utrolig fed feature. Du bevæger dig blot væk fra bilen, hvilket den registrer og låser dørene. Det samme sker når du nærmer dig bilen, så låser den automatisk dørene op, det er super praktisk.
  • Blindspot-funktionen vises både i head-up display, i display og i sidespejle.
  • Rattet ryster når lane-assist træder i funktion.
  • Skærmen indstilles ved hjælp af en drejeknap, hvilket fungerer godt og giver et eksklusivt look i kabinen.

Mazda3 er ikke vildt hurtig i optrækket, men den er god, når den er i fart og yderst behagelig at sidde i. Designet er virkeligt lækkert, og nok noget af det flotteste lige nu på markedet, når man  tager pris og størrelse i betragtning.
Jeg synes, at du får meget bil og rigtig meget udstyr for pengene.
Den nye Mazda3 giver helt sikkert de tyske mærker kamp til stregen, for japanerne har gjort et rigtig godt stykke arbejde denne gang.

Kvindernes Bilmagasin giver følgende stiletter:

Design:

Køreegenskaber:

Value for money:

Mazda3 SKYACTIV-G 2.0 SKY hatchback
Priser fra kr. 250.000,-
Modellen her incl. ekstraudstyr kr. 280.500,-
Fås både i hatchback og i sedan.
Leasingpris kr. 3.695,-/mnd med kr. 4.995 i udbetaling.
(kan også leases billigere pr måned, men med højere udbetaling)

Se alt om den nye Mazda3 her: https://www.mazda.dk/modeller/den-nye-mazda3-hatchback/

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

FEMALE DRIVERS CLUB

Female Drivers Club er en relationsskabende og personligt udviklende netværksklub for kvinder. Der vil være spændende oplevelser med stærke bilbrands, inspirerende foredrag, og masser af goodies og hygge! Skriv dig op allerede i dag, så hører du mere.