Hyundai i30 Fastback: en fræk lille coupé-sag

Hyundai er i den grad ude med riven i øjeblikket for at tiltrække nye kundesegmenter. De har nemlig sat sig et mål: “Hyundai Motor aims to become number one Asian automotive brand in Europe by 2021.” Og det er de godt på vej til med bl.a den nye Hyundai i30 Fastback.

Som en del af Hyundai’s nye strategi, sættes der igen nye standarder med lanceringen af den nye 4 dørs coupé: Hyundai i30 Fastback.

Det lidt kedelige, kejtede, koreanske udtryk, er blevet støvet af og erstattet med et tysk-lignende, fashionabelt og “stylish look”, som virkelig er med på beatet i forhold til konkurrenterne på markedet. Med introduktionen af den nye Hyundai i30 Fastback, slår man på design. Den smukke “Cascade grill” på bilens snude, giver den et sportsligt og dynamisk udtryk og taget er sænket, hvilket forbedrer køredynamikken og forstærker bilens sportslige udtryk.

Den nye Fastback er egentlig baseret på en i30, men i Coupé udgave. Den er 4-dørs og har en smule mindre lofthøjde på bagsæder, men større bagagerum end den almindelige i30´er. Fastbacken har et flot design og ifølge Chief Designer, Thomas Bürkle har den et: “Horizontal design and Atmosphere of Well-being.”

Den nye Fastback er til dig som ikke stiller sig tilfreds med den almindelig Hyundai i30, men ønsker noget udover det sædvanlige og som signalerer klasse og elegance.

Priserne er endnu ukendt.

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

FEMALE DRIVERS CLUB

Female Drivers Club er en relationsskabende og personligt udviklende netværksklub for kvinder. Der vil være spændende oplevelser med stærke bilbrands, inspirerende foredrag, og masser af goodies og hygge! Skriv dig op allerede i dag, så hører du mere.