Kvinde-kend-din bil: En magisk aften

Kaffehygge, vinsmagning, oliepinde og skønhedsprodukter var blot nogle af ingredienserne til Kvindernes Bilmagasins første Kvinde-kend-din-bil aften i tirsdags. Tyve kvinder foldede sig ud, da racer-mekaniker, Emilie Krath, gav gode råd om advarselslamper og punkterede dæk.

Kvinde-kend-din-bil event
Kvindernes Bilmagasin havde sin debut tirsdag den 15. august, da vi for første gang åbnede dørene til “Kvinde-kend-din-bil- aften”. Vi har længe gerne ville afholde sådan et arrangement, da vi ønsker at forkæle kvinderne og vise hvor let det egentlig er at tjekke olien eller kende advarselslamperne.

Vi havde inviteret Emilie Krath, en af de eneste kvindelige racer-mekanikere i Danmark, til at komme og give os en masse tips og tricks, som vi kan få glæde af i vores daglige brug af bilen. Vi fik udleveret en oversigt over alle advarselslamperne, hvor Emilie have givet en indikation af, om det var en “farlig lampe” og man skulle køre ind til siden og søge hjælp, eller om det var en “mindre farlig lampe” og man kunne køre videre.

Der blev nippet dejlige vine fra Tina Stålung fra Veje Vin, Niels Johannsensen havde sørget for kaffen med sin luksiøse kaffe fra Charlies Coffee, Christine Elling fra  Aloe Vera Huset Espergærde gav masser inspiration til skønhed og velvære og Helle Ainsworth fra Busimiss havde sine lækre tasker med.

Derudover havde vi fint besøg af bla. en Audi RS6, en Mini John Cooper John Works og en Audi R8. Meget lækre biler som der blev savlet længe over.

En herlig aften fyldt med højt humør, masser af glade kvinder, en god energi og en vis portion mere viden ift. selv at kunne takle sin bil næste gang den ikke opfører sig ordentligt.

Man er nærmest tilbøjelig til at sige, at det var en magisk aften.

 

1 kommentar til “Kvinde-kend-din bil: En magisk aften”

  1. Sikke et fedt event og virkelig godt initiativ. Jeg tror det er en super god måde for mange kvinder at lære nogle af de basale ting om biler på. Selv har jeg aldrig rigtigt fået sat mig ind i det der med lige at skifte olie osv. så ofte er bilen bare blevet sendt afsted til Autoværksted aarhus (https://www.quickpot.dk/vaerksted/autovaerksted-aarhus/), hvor jeg bor.

    Det må jeg indrømme at jeg også har været ganske tilfreds med, men det ville jo være en smule mere økonomisk i hvert fald at kunne fikse de lidt mindre ting selv. Nogle gange er det jo netop en lampe der lyser, som jeg ikke aner hvad betyder.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

FEMALE DRIVERS CLUB

Female Drivers Club er en relationsskabende og personligt udviklende netværksklub for kvinder. Der vil være spændende oplevelser med stærke bilbrands, inspirerende foredrag, og masser af goodies og hygge! Skriv dig op allerede i dag, så hører du mere.