Kvindernes Bilmagasin løftede sløret for den nye Mazda CX5

Kvindernes Bilmagasin løftede sløret af den nye Mazda CX 5 hos Gunner Due Biler i Køge i sidste uge. En helt særlig aften fyldt med mode, smykker, Formue Pleje og en lækker ny Mazda SUV, ligesom vi kvinder godt kan li’ den.

Loungemusik, pindemadder og lækre vine dannede rammen om den perfekte aften hos Gunner Due Biler i Køge. Her var Kvindernes Bilmagasin og Benedicte Engel inviteret til at løfte sløret af den nye Mazda Cx5 og holde et lille indlæg omkring kvinder og biler.

Den nye Mazda CX5 har netop haft præmiere, og modellen er den populære SUV, som vi kvinder elsker. Man sidder højt, har et dejligt udsyn, og bilen rummer masser af plads til barnevogne, golf bags, haveaffald, indkøbsposer etc. Aldrig har den været mere  harmonisk og indbydende at se på, og så er prisen også til at komme i nærheden af. Lige en bil for os kvinder!

Vi havde en skøn aften og kørte derfra med endnu en god fornemmelse af, at kvinderne følte sig priviligeret over, at der endelig var nogen der “talte deres sprog” hos Kvindernes Bilmagasin.

 

 

 

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

FEMALE DRIVERS CLUB

Female Drivers Club er en relationsskabende og personligt udviklende netværksklub for kvinder. Der vil være spændende oplevelser med stærke bilbrands, inspirerende foredrag, og masser af goodies og hygge! Skriv dig op allerede i dag, så hører du mere.