Biltest: Peugeot 3008 (2017) – Den nye SUV sætter nye standarder

Peugeot´s nye SUV 3008 har fået en kæmpe ansigtsløftning og vækker opsigt ude i trafikken. Hos Kvindernes Bilmagasin har vi testet bilen, og vi har ikke fået armene ned endnu. Peugeot har sat nye standarder med en model fyldt med charme, selvtillid og masser af glitter!

Rød Peugeot 3008

Det var nu blevet Peugeot´s tur til at være ugens testbil, og denne gang skulle jeg prøve den længe ventede Peugeot 3008. Jeg havde godt lagt mærke til den ude i trafikken, og jeg synes, at den virkelig vækker opsigt i designet.

Da jeg skulle hente bilen hos Peugeot Importøren i Glostrup, stod den funklende fin og ventede på mig på parkeringspladsen. Den røde farve og de mange krom detaljer på bilen lyste nærmest op som et smykke i en diamant forretning. Fronten af bilen med de mange crome-nitter og “forlygte-øjnene” fik mig til at føle, som om bilen talte til mig.
Den meget elegante bagende udtrykker eksklusivitet og elegance og ligner lidt bagenden på en Range Rover.

Jeg fik stukket nøglerne i hånden til bilen, og nu var sandhedens time kommet – det var blevet min tur til at se nærmere på den nye Peugeot 3008. Mit første indtryk, da jeg satte mig ind i bilen var: “Respekt!” Jeg ved ikke helt, hvad jeg havde forventet, men mødet med kabinen og følelsen af at sidde i førersædet og kigge ud over cockpittet imponerede mig. Rattet var lille, lækkert og buttet,  instrumenteringen var blevet mere enkelt og strømlinet, og hele konstruktionen af instrumentbordet føltes så veltilpasset til føreren. Som om at jeg havde det hele lige ved hånden. Det var en virkelig dejlig fornemmelse, som gav en skøn kørekomfort.

Den dejlige siddehøjde i den nye Peugeot 3008 giver en fantastisk overblik i trafikken. Man stiger ind i bilen og ikke ned, så ryggen har det også dejligt i denne bil. Også baby Isabella nød turen. Specielt da vi åbnede for soltaget og kunne kigge op igennem “vinduet i loftet”. “Mer mor”, Mer mor”, råbte hun.
Vi var afsted på familieudflugt med stor oppakning og klapvogn, og det kunne uden problemer være der altsammen, endda uden at hjulene skulle afmonteres på klapvognen.

Den model, vi kørte, havde 180 HK og en 2.0 BlueHDi motor. Den kunne bestemt godt flytte sig. Dog kunne man godt mærke, at gearet ikke skifter lige så kontant som med en DSG gearkasse i de tyske biler. Men når det så er sagt, er det er ikke underligt, at Peugeot 3008 vandt årets bil i Danmark og Europa.

Det en er rigtigt flot bil, et lækkert design og en smadder god kørekomfort.
Den er et æstetisk stilikon med glitter og glamour, og den signalerer eksklusiv elegance, som giver føreren en vis portion selvværd og masser af køreglæde!

Læs mere om Peugeot 3008 her

Den nye Peugeot 3008 får derfor topkarakter, nemlig 6 stjerner.

Den nye Peugeot 3008 fåes fra kr. 279.990. Den model, vi kørte i, var topmodellen (GT line) og kostede kr. 543.990

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

FEMALE DRIVERS CLUB

Female Drivers Club er en relationsskabende og personligt udviklende netværksklub for kvinder. Der vil være spændende oplevelser med stærke bilbrands, inspirerende foredrag, og masser af goodies og hygge! Skriv dig op allerede i dag, så hører du mere.