Månedens Netværker: Pia Bagge fra Super Dæk Service

Dette er anden udgave af “Månedens Netværker”, hvor Kvindernes Bilmagasin sætter fokus på medlemmerne i vores Branchenetværk. Vi håber, at du vil blive lige så inspireret over de helt forskellige fortællinger fra kvinderne i netværket, som vi bliver på vores netværksmøder.

Lavet på en lift

 Værksteds- og autobranchen har været en del af Pias liv, lige siden hun blev født i en værkstedsfamilie, og frem til i dag, hvor hun er fulgt i sine forældres fodspor og er endt i et job som afdelingsleder hos Super Dæk Service i Skovlunde.

Pia Bagge blev med hendes egne ord ”lavet på en lift” og havde som barn nær kontakt til værkstedsverdenen. Hendes forældre har drevet værksted i 47 år med mere end 10 mekanikere og Pia er endt med at gå i sine forældres fodspor; for da hun for 24 år siden havde ”fået de børn, hun skulle have,” besluttede hun at starte på forældrenes værksted.

Pia Bagge er gift med Johnny på 26. år, og parret har to drenge på 24 og 25 år. Pia har boet med sin familie i 28 år i Jyllinge, men huset er nu sat til salg, da Pia og hendes mand ønsker at flytte til København og bo i lejlighed i mini Amsterdam.

Fra Kontorassistent til Afdelingsleder

Efter næsten ti år som kontorassistent i familieforetagendet, rykkede Pia videre til Mekonomen Group, hvor hun fik mulighed for udbygge sin kompetencer og prøve kræfter med marketing, salg samt ledelse. Det førte hende videre til Autobutler og Andersen Biler, hvor Pia arbejdede med salg- og salgsledelse, inden hun endte i det nuværende job som afdelingsleder hos landets største Super Dæk Service afdeling i Skovlunde. I arbejdet som salgschef fik Pia mange gode oplevelser med sig:

Læs også: Om Branchenetværket – sådan startede det

”En af de store oplevelser, jeg har haft som salgschef, var, da jeg sammen med en mor skulle overraske hendes datter med en ny bil, som moren skulle give hende som gave. Det var en stor oplevelse at se ansigtet på denne 18-årige pige, der troede, at det var mor, som skulle købe bil til sig selv. Vi overraskede hende med at hive klædet af den klargjorte bil, som havde et stort kort i forruden, hvor der stod TILLYKKE MED DIN NYE BIL CAMILLA 🙂 Det husker jeg som en af mange store oplevelser, jeg har haft,” fortæller Pia Bagge.

Pia Bagge på sit dæklager med tusinder af dæk. Foto: Super Dæk Service

Hvis du kunne ændre bilbranchen, hvad ville du så gøre?

”Jeg kunne godt tænke mig, at vi alle i branchen samarbejdede og byggede kæmpestore bilhuse strategisk placeret i Danmark, som kunden kunne køre til alle dage på ugen, og hvor de kunne få rengjort og repareret bilen og skiftet dæk. Der skulle også være et indkøbs center, frisør, cafeer/restauranter, biografer med videre. Altså et sted, hvor du uanset, hvad du skal i centeret, så kan vi fixe din bil imens, og samtidig også kunne købe en ny bil. Altså bygge fremtidens storcenter med alt, hvad hjertet begærer til både mænd og kvinder. At få en meget mere unisex og knap så mandsdomineret ramme omkring bilsalg og service.

Læs også: Månedens Netværker: Britta Toft Hansen fra Fleggaard Leasing

Hvad er en af de mest fantastiske oplevelser, du har haft med dine veninder?

”Da jeg havde kobberbryllup og tøserne klistrede små røde hjerter op i hele mit hus over det hele og de pakkede huset ind udvendigt i store paphjerter, da de mente, at vores hjem var hjerternes/kærlighedens hjem. Jeg finder stadig klisterhjerter under en hylde eller inde i et skab her 26 år efter.”

Hvad er det bedste ved at være del af kvindenetværket?


”Det er at kunne sparre med andre kvinder, være på virksomhedsbesøg hos hinanden, og få mere viden omkring kvinderne i bilbranchen og hvilke krav, som kvinderne stiller til en forretning og service i vores branche. Hvad sætter de pris på, det er vigtigt at vide, vi skal forstå vores kunders behov for at kunne sætte kunden i centrum? Det giver kvindenetværket mig blandt mange andre ting, og det sætter jeg stor pris på.

Pia Bagge på sit drømmespot, hvor hun ofte nyder en rolig stund med en god bog. Foto: Super Dæk ServiceHvor er dit drømmespot? 
”Det er at sidde foran brændeovnen, at spille ludo med familien, læse en god bog, eller nyde en god gåtur.  
Jeg læser generelt meget og går gerne lange ture. Det er den måde, jeg bedst slapper af på.”


Sæt 3 ord på dig selv
”Glad, struktureret, energisk.”

Hvad er glæde for dig?
”Min familie.”

Hvad er din ultimativ drømmebil?
Maserati Quattroporte


Tak Pia, for din deltagelse som Månedens Netværker. Tak fordi du er med til at gøre en forskel for kvinderne i bilbranchen. Det er en fornøjelse at være i netværk sammen med dig!

Sammen er vi stærkere!

Kærlig hilsen
Benedicte

Find Pia Bagge på LinkedIn

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

FEMALE DRIVERS CLUB

Female Drivers Club er en relationsskabende og personligt udviklende netværksklub for kvinder. Der vil være spændende oplevelser med stærke bilbrands, inspirerende foredrag, og masser af goodies og hygge! Skriv dig op allerede i dag, så hører du mere.