Mazda2: Bybil med elegant design

Firehjulet designsucces: Den tredje generation af Mazda2 må siges, at være en succes. Ikke nok har de ramt fuldstændig plet med et lækkert og elegant design – som generelt har løftet Mazdas bilmodeller over hele linjen. De har også formået, at få køreglæden frem i den lille bybil. Bilen har også vundet flere bilpriser både i Japan, hvor Mazda har hjemland, men også internationalt. Blandt andet den berømte ‘Red dot design’ pris og ‘Gold Award’.

Skrevet af Mille Garner

Udstyrsvarianter
Det kan være en jungle med alle de udstyrsvarianter og tilkøbsmuligheder når man skal handle ny bil. Men mit bud på det bedste køb af Mazda2 er udstyrsvarianten: Superior. Når man opgraderer til denne udstyrsvariant, får man en masse lækkert udstyr både ind- og udvendigt. Blandt andet de viste alufælge, samt et mere detaljeret cockpit, 7” touchscreen, fartpilot, mørk tonede ruder bag og meget mere. Der findes hele 4 forskellige udstyrsvarianter og over 10 forskellige farvevalg, hvilket gør mulighederne for en mere personlig bil langt større.

 

 

Komfort og køreglade går hånd i hånd
Mazda2 har i mange år været kendt som en meget driftsikker bil med få værkstedsregninger og lave driftomkostninger. Når man tænker på, at det er en bil i miniklassen, så har bilen en formidabel kørekomfort. Jeg savner dog noget mere power i motoren, uden at skulle opgradere til den højeste udstyrsvariant.

Som mange andre biler i miniklassen, så er pladsen på bagsædet og bagagerummet lidt trangt. Dog er der stadigvæk plads til eksempelvis autostol og en klapvogn. Jeg ser Mazda 2 som en helt ideel bybil eller bil nr. 2.

 

Attraktivt prisniveau
Mazda2 ligger meget fornuftigt med en start pris fra KUN kr. 135.209,- og helt op til kr. 192.417 ,- for topmodellen. Mazda2 Superior ligger næsten midt i mellem med en pris på kr. 174.117,-  eks. leveringsomkostninger og metallak.

Anmeldelse
Jeg vil give Mazda2 fire ud af seks stiletter. Det er udelukkende motorstørrelsen og bagagerummet der fjerner de sidste. Ellers har min generelle oplevelse af bilen være helt imponerende.

Informationer og specifikationer 

Motor: 1,5 90hk/manuel gear
Sikkerhed: 4 Stjerne i Euro NCAP
Brændstof: 22,2 km/l
Ejerafgift: 545Kr (Halvårligt)
Garanti: 3år
Bagegrum: 280 liter

 

Bonusinfo: Ny bilanmelder på Kvindernes Bilmagasin – 25 årige Bil-enthusiast Mille Garner. Mille arbejder til daglig som bilsælger hos Bilcentrum – Ole Garner A/S i Herning, hvor hun sælger Mazda og SEAT. Mille er født og opvokset i en bilfamilie og brænder for at kunne gøre en forskel som kvinde i branchen. Mille er meget passioneret omkring sit arbejde og er netop blevet certificeret SEAT salgsrådgiver i Semlers Salgsuddannelse. Som ny bilanmelder hos Kvindernes Bilmagasin, glæder Mille sig til at kunne forkæle Kvindernes Bilmagasins læsere med mange spændende bilnyheder.
Alle på redaktionen ønsker Mille et varmt velkommen til Kvindernes Bilmagasin.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Female-Drivers-Club-Logo-1

VÆR MED FRA STARTEN!

1/9 lanceres FEMALE DRIVERS CLUB – landets første netværksbilklub for kvinder. Til dig der elsker dyre luksusbiler, drømmer om at køre på racerbane til TrackDays og elsker at blive forkælet til eksklusive livsstilsaftener. Skriv dig op nu – så holder jeg dig løbende opdateret.

mobillogoer-popup

Glæd dig! 1. sept. lanceres

FEMALE DRIVERS CLUB!

Landets første netværksbilklub for kvinder. Til dig der elsker dyre luksusbiler, drømmer om at køre på racerbane til TrackDays og elsker at blive forkælet til eksklusive livsstilsaftener. Skriv dig op allerede i dag – så holder jeg dig løbende opdateret.