Mercedes-AMG A 35 4MATIC – Hidsig og forførende

Kvindernes Bilmagasin har testet den jupiterrøde nedsænkede sag med de rappe 19” multieget Mercedes-AMG-letmetalfælge.
Det var en uge med smil på læben og den lille drengepige blev vakt til live, hver eneste gang lyssignalet skiftede fra rød til grøn og muligheden for acceleration var til stede.

Mercedes-AMG A 35 4MATIC

AMG er et undermærke hos Mercedes, og det specialiserer sig i et koncept med eksklusive sportsudgaver i højt niveau og høj dynamisk køreglæde. Navnet AMG udspringer af forbogstaverne på de to herrer, der opfandt konceptet samt byen, hvor i det hele startede:
Den ene hed Aufrecht og den anden Melcher og byen hed Großaspach – deraf forkortelsen AMG.

AMG – detalje

Jeg må ærligt tilstå, at den her lille sportsbil kom helt ind under huden på mig. Af udseende var det dog mere det inderste end det yderste der imponerede mig, og så selvfølgelig køreegenskaberne. Bare det at åbne bildøren og se alskens skønne finesser. Der var så meget lækkert og fuldendt design, og enhver funktion fungerede på fineste vis. Jeg må simpelthen tage hatten af for de to grundlæggere Aufrecht og Melcher, de har virkelig haft styr på deres idéer og viden.

Instrumentpanel og kørecomputer i ét

AMG A 35 er aggressiv i sin kørsel, den suger sig til vejbanen og reagerer afsindig hurtigt på ethvert lille ryk i rattet. Benzinmotoren har 306 HK og 400 Nm, og så skyder den en fart fra 0-100 km/t på 4,6 sek. Man kunne godt foranlediges til at tro, at sådan en hurtig sag var meget uøkonomisk, men det er faktisk ikke tilfældet. 12,7 km/l må man da sige er pænt acceptabelt, og når nu det garanteret ikke er på grund af brændstoføkonomien, man køber sådan en bil, så er det da værd at tage med.

Lækker touchpad

Anskaffer du dig modellen her, så har udstyrslisten et væld af lækre sager f.eks. 19” AMG-letmetalfælge, Head-up display, touchpad, LED High Performance forlygter, AMG nightpakke, sportssæder med integrerede nakkestøtter og sædepakke, premiumpakke plus, AMG 7G-DCT aut Speedshift og meget meget mere.

Flere rappe detaljer

Versionen Mercedes-AMG A 35 kan erhverves fra kr. 631.398, men testbilen her har fået et gigantisk spark i form af lækkert ekstraudstyr både ud- og indvendigt og derfor løber prisen op i kr. 824.567.
Er det mange penge ? Ja, for pokker.
Men denne model må altså ikke sammenlignes med en helt almindelig standard version af A-klassen, den her bil er i en klasse for sig og er tiltænkt den kræsne bilejer, der tænker ud i at få en helt special oplevelse hver evig eneste gang, der køres bil. Bliver du ejer af dette hurtige køretøj, er der endda mulighed for at blive en del af den eksklusive gruppe for AMG-ejere AMG Private Lounge.

Kvindernes Bilmagasin giver følgende stiletter:

Design:

Køreegenskaber:

Value for money:

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

FEMALE DRIVERS CLUB

Female Drivers Club er en relationsskabende og personligt udviklende netværksklub for kvinder. Der vil være spændende oplevelser med stærke bilbrands, inspirerende foredrag, og masser af goodies og hygge! Skriv dig op allerede i dag, så hører du mere.