Ny Range Rover Evoque: Fræk og Feminin

Ny Range Rover Evoque

Range Rovers lille darling er nu kommet i en ny og endnu bedre udgave: Ny Range Rover Evoque


Den populære forgænger er solgt i over 770.000 eksemplarer verden over, og man kan godt forstå, at den blev så populær, for både i forhold til køreegenskaber og design, så kan den smarte pige i klassen altså sagtens hamle op med de tunge drenge.

Kvindernes Bilmagasin har haft mulighed for at prøvekøre den sofistikeret nye skønhed i forårssolen langs Strandvejen i Nordsjælland. Det var en god tur og med det store smil på. Det kan godt være, at de kære briter har rod i deres politik, men de kan helt klart godt finde ud af at producere biler, og så endda på topniveau.

Designerne har ved første øjekast ikke ændret så frygtelig meget på Range Rover Evoque´ens ydre, det ville simpelthen også være utopi.


Man foranlediges til at tro, at teamet har tænkt tanken:
Hvorfor ændre på noget, der allerede virker. Ja, det kan man faktisk ikke være uenig med dem i. Men det er dog alligevel blevet til et par mindre justeringer på kølergrill, baglygter samt de flade dørhåndtag.

I de inderste gemmer er der til gengæld lækkerier og nytænkning i spandevis. Her er mange af de skønne og luksuriøse detaljer overført fra storebror Velar. Sæderne er også en klasse for sig, her ”sidder” man ikke bare i sædet, nej istedet svøber sædet sig rundt om én, og det er en vidunderlig fornemmelse.


Teknologien er i højsædet i den nye Evoque. Her kan man f.eks. opleve:  
Touch Pro Duo-system med dobbelt touchscreen, ny og hurtigere software, 16-vejs sædebetjening og ionisering af kabineluften. I hajfinnen på taget er der monteret et kamera, der bruges i en ny og banebrydende teknologi nemlig til et ClearSight bakspejl, der forvandles til en HD-videoskærm. Hvis passagerer eller store genstande spærrer udsynet bagud, kan føreren trykke på en kontakt under spejlet, og kan ved hjælp af højopløste videobilleder se, hvad der sker bag bilen.

Range Rover Evoque fås i flere forskellige modelvarianter i både diesel og benzin. Alle udgaver leveres med automatgear. I introperioden frem til 30. juni 2019 føres to varianter til kampagnepris, nemlig 180 HK diesel til kr. 551.900 og 200 HK benzin til
kr. 553.900.

Den nye Range Rover Evoque kan også privatleases.

Fotos venligst udlånt af Jaguar Land Rover Danmark

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

FEMALE DRIVERS CLUB

Female Drivers Club er en relationsskabende og personligt udviklende netværksklub for kvinder. Der vil være spændende oplevelser med stærke bilbrands, inspirerende foredrag, og masser af goodies og hygge! Skriv dig op allerede i dag, så hører du mere.