Land Rover

Land Rover

Om Land Rover

Land Rover er et britisk bilmærke, og er kendt for sine populære firehjulstrækkere. Oprindeligt blev mærket lanceret at det britiske Rover, men ejes i dag den det indiske Tata Motors. I 1948 blev den første Land Rover produceret til jord- og skovbrug som hurtigt blev meget populært.  Ud over de nyere SUV-modeller og den luksuriøse Range Rover, produceres stadig de meget solide og terrængående modeller, Defender 90, 110 og 130, som i udseendet minder meget om de oprindelige 80″-modeller der kom kort efter anden verdenskrig.  

I starten var Land Rover en del af Rover men i 2000 solgte ejeren Land Rover separat til Ford. Mærket er i dag en del af Ford´s Premier Auto Group. Navnet Land Rover blev frem til 1980’erne skrevet med bindestreg. Modelnavnet til Defender, fx 90, dækker over akselafstanden i tommer. 90 har altså en akselafstand på cirka 90 tommer. De fleste Land Rovere er populære til hestefolk, da den må trække 3½ ton på krogen.

FEMALE DRIVERS CLUB

Female Drivers Club er en relationsskabende og personligt udviklende netværksklub for kvinder. Der vil være spændende oplevelser med stærke bilbrands, inspirerende foredrag, og masser af goodies og hygge! Skriv dig op allerede i dag, så hører du mere.