Recar.dk – Køb brugt bil med ro i maven

Hører du også til dem der helst undgår at købe brugt bil af frygt for skjulte fejl og mangler? NU er der hjælp at hente. Tre gutter fra Århus har stiftet Recar.dk, som tjekker bilen igennem, så du med tryghed kan køre dankortet. Kvindernes Bilmagasin har mødt drengene til en lille snak.

Hvem er I?
Vores team består af Jakob Brøgger-Mikkelsen (bachelor i businessadmintration), Frederik Christiansen (Markedsføringsøkonom) og Nicholas Nepper Jensen (Finansøkonom) . Vi er de 3 stiftere af Recar som alle er 25 år. Vi har kontor i Navitas i Århus, som er endel af INCUBA.

Hvordan er jeres koncept?
Vi tilbyder en landsdækkende service, som hjælper bilkøbere med at køre ud og tjekke biler for fejl og mangler. Vi har udviklet vores 140-punkts autotjek i samarbejde med adskillige mekanikere og synshaller, som skal give bilkøberen et troværdigt billede af bilens stand.

 

Hvilken tanke ligger bag? Og hvordan startede det?
Der bliver solgt omkring 1.500 biler om dagen i Danmark, og 90% af os har ikke en teknisk forståelse af hvordan bilens stand er. Det har resulteret i, at mange af vores venner og bekendte har købt biler, som har haft mange værkstedbesøg hvilket har kostet store værkstedsregninger. Selv en af vores venner som har et leasingselskab, har købt en bil med en defekt turbo, det kostede ham 18.000 kroner.

Udfra ovenstående behov udviklede vi vores service, som skal give den almindelig bilkøber ro i maven, ved at vide hvilke fejl og skader bilen har inden køb. Samtidig skulle vores service være let tilgængelig, derfor kører vores mekanikere ud til kunden og foretager autotjekket. Bilkøberen behøver derfor ikke at være tilstede. Vi har før tjekket biler for kunder, som har købt bilen uden at se den.

Vores autotjek kan også bruges som et godt forhandlingsgrundlag, til at få bilen ned i pris.

 

Fortæl lidt om processen

Processen fungerer således:
Skal du købe bil, og vil du gerne undgå uforudsete værkstedsregninger? Så kan du gå ind på www.Recar.dk, eller ringe på 71 99 90 76 og bestille en komplet rapport på bilen du gerne vil købe. Så sender Recar en mekaniker ud, som foretager et 140-punkts autotjek på bilen. Når mekanikeren er færdig, bliver autotjekket sendt ind på Recars kontor, hvor der vil blive udarbejdet en konklusion af autotjekket, så man har en oversigt over bilens fejl og mangler. Vi sidder også klar med telefonsupport, hvis man har spørgsmål til autotjekket/bilen.

 

Hvad er det der gør at jeg skal vælge Recar fremfor andre konkurrenter på markedet?
Recars pris er 1.795 kroner og den er ret fornuftig sammenlignet med andre konkurrenter på markedet. Derudover kører Recar ud og foretager autotjekket hvor bilen står, hvilket vil sige man ikke selv behøver være tilstede og dermed sparer tid.

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

FEMALE DRIVERS CLUB

Female Drivers Club er en relationsskabende og personligt udviklende netværksklub for kvinder. Der vil være spændende oplevelser med stærke bilbrands, inspirerende foredrag, og masser af goodies og hygge! Skriv dig op allerede i dag, så hører du mere.