Biltest: Hyundai i30N (2017) en racerbil er født

Er du til race, hestekræfter og hårnålesving? Kvindernes Bilmagasin har netop været i Düsseldorf til verdenspremiere på et nyt familiemedlem i Hyundai-familien, nemlig Hyundai i30N

Hyundai i30N i hvid på bane

Hvis nogen havde spurgt mig for et år siden om jeg troede på, at Hyundai ville komme med en fræk lille racerbil, så havde svaret helt sikkert været nej! Men det er så sandt som det er sagt. Hyundai i30N hedder det nye familiemedlem, som er en racerversion af den populære i30-model som i sidste uge blev præsenteret i rustikke omgivelser i en gammel industrihal i den tyske by, Düsseldorf. Denne nye model er et led i Hyundais nye strategi om at tiltrække et nyt og yngre publikum. Og det har de lykkedes godt med!

Hyundai i30N er opkaldt efter Namyang, Hyundai Motors globale R&D Center i Korea, hvor hele ideen blev født. Herefter er den videreudviklet og testet på Nürburgring i Tyskland, der er hjemsted for Hyundai Motors europæiske testcenter. Faktisk er der et sving som er formet som et “N”, som også er kendt for at være “dødschikanen” hvor mange racerkørere har mistet livet.

Læs også: Biltest; Hyundai i30 (2017)  golf i koreansk forklædning

Hyundai i30N er til dig som elsker fart over feltet, en god køredynamik og ikke mindst en fræk racerlyd.
Bilen har 275 hestekræfter og er udstyret med en 2,0 turbo motor. Den har dobbelt udstødning og er meget aggressiv og sporty at se på. Den kan max køre 250KM/t.

Hvis vi skal sammenligne med lignende modeller på markedet, så tænker jeg Ford Focus RS, VW Golf GTI eller Mercedes-Benz A klasse AMG.

Prisen kender vi ikke endnu, men hvis den nye Hyundai i30 er din næste drømmebil, så har du lidt tid til at spare op i, den kommer nemlig først til Danmark i 2018.

Læs mere om Hyundai i30N

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

FEMALE DRIVERS CLUB

Female Drivers Club er en relationsskabende og personligt udviklende netværksklub for kvinder. Der vil være spændende oplevelser med stærke bilbrands, inspirerende foredrag, og masser af goodies og hygge! Skriv dig op allerede i dag, så hører du mere.