Rolls-Royce Rose Phantom – Bilen med 1 million syninger

En fortryllende Rolls-Royce Rose Phantom er blevet bestilt af en stockholmsk iværksætter, med en ekstraordinær passion for blomster. Mandens kone og to ud af fire børn, er alle opkaldt efter blomster.

Rolls-Royce rose phantom teaser
En smuk stjernehimmel møder passagerne.

Drømmen om blomster i en Rolls Royce Phantom

Den stockholmske iværksætter udfordrede Rolls-Royces’ special team bestående af designere, håndværkere og ingeniører til at fremstille en Rolls-Royce Phantom, der omhyller passagererne i en forførende blomster scene. Resultatet er et fristed for ægte luksus, en vision om blomster, broderet med en million sting. 

Blomsterdør
Roser broderet på indersiden af døren.

Thorsten Müller Ötvös, admin. Direktør, Rolls-Royce Motor Cars, udtaler: ” The Rose Phantom er en fantastisk illustration af en moderne Rolls-Royce… Det er uden tvivl en af de bedste Rolls-Royce Phantoms i sin generation.”

Rolls-Royce Phantom forfra
Den blå farve går igen både udvendigt og indvendigt.
Rolls-Royce højre side

Porsche laver også biler skræddersyet til deres kunder. Læs vores biltest af Porsche Cayenne Turbo Coupé.

Design symfoni

Designet er lavet med udgangspunkt i rosenhaven, som ligger i Rolls-Royce “hjem” i Goodwood, vest Sussex, England. Det er nemlig det eneste sted i verden, hvor phantom rosen dyrkes. Rosen er dyrket eksklusivt for Rolls Royce af Philip Harkness af Harkness Roses.

Det er en overdådig skønhed, når en rosenhave blomstrer. Ejeren ville skabe den samme stemning af ærefrygt, en overflod af blomster for at løfte ånden og hylde naturens skønhed i bilen interiør, udtaler Ieuan Hatherall, designer for Rolls Royce. 

Rolls-Royce Phantom kabine
Kabinen er præget af blomster og roser.

Rolls-Royce Phantom med roser og påfugleblå farver

Den dominerende udvendige påfugleblå farve er brudt af en lysere “Charles Blue” blå dobbeltstribe, der flettes organisk sammen som en rosestamme for at skabe sammenhæng mellem farver og design indvendigt. Designet går igen på hjulene, der er også er pyntet med en blå dobbeltstribe, også i “Charles Blue” lyseblå.

Når man åbner bagdørene, bliver man mødt af et smukt broderi på indersiden af døren. Det er dog først, når man er helt inde på bagsædet, at omfanget af de ekstraordinære ​satinsøm går op for en. Phantom Rose’en illustrerer rosens forskellige stadier fra knop til fuld blomst, i et asymmetrisk design, så det ser ud som om det vokser hen langs tagbeklædningen fra bagenden af bilen. Rolls Royces famøse stjernehimmel (loftet) består af fiberoptisk lys, som sætter scenen for de let spredte roser.

bagsæde set udefra
Sæderne i lyseblå er lavet af blødt kalveskind.

Er du til luksusbiler med plads til den store familie, så læs vores biltest af BMW X7.

Rolls-Royce Phantom Rose interiør

På bagsædet, der er lavet af blødt kalveskind, går den Charles Blue blå farve fra eksteriøret igen på læderet, og kanterne er i den påfugleblå farve. Her fra bagsædet kan man beundre Phantom galleriet som midtpunkt i interiøret. Stængler af broderede roser klatrer langs glasset der adskiller førerkabine og bagsæder, og giver passagererne et virkelig smukt syn.

kabine set fra bagsædet
Udsigten fra bagsædet.

Blomster og roser overalt

Kunden ville gerne have blåfarvede sommerfugle for at skabe bevægelse i det smukke motiv. Den stockholmske iværksætters familie har ligeledes været en del af den kreative process. Hustruen har designet paraplyerne (som følger med bilen) og hans datter, Magnolia, har været med til at vælge farven på denne Phantom.
Kunden selv udtaler: Jeg ville gerne have blomster og roser over det hele. Det endte med at blive et fantastisk kunststykke.

Phantom sommerfugl
Sommerfuglene skaber bevægelse i motivet.
Rolls-Royce bagfra
Rolls-Royce Phantom Rose.

Læs mere om Rolls-Royce på deres hjemmeside.

Kilde: mygarage.dk og Rolls-Roycemotorcars.com.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

FEMALE DRIVERS CLUB

Female Drivers Club er en relationsskabende og personligt udviklende netværksklub for kvinder. Der vil være spændende oplevelser med stærke bilbrands, inspirerende foredrag, og masser af goodies og hygge! Skriv dig op allerede i dag, så hører du mere.