#ShareTheRoad – Bedre trafiksikkerhed for alle

Skriv under på #ShareTheRoad manifestet og vis din støtte til bedre trafiksikkerhed i Danmark mellem bilister og cyklister

Sponsoreret indhold i samarbejde med Continental Dæk

Sharetheroad movement

København skal være værtsby for Tour De France i 2022, og selvom Danmark generelt er cyklernes land. Ja, så vil interessen for cykelsporten kun lokke flere cyklister ud på landevejene.

Flere cyklister på landevejene betyder desværre også flere konfrontationer mellem bilister og cyklister. Ofte efterlader det begge parter i en vredesrus og i værste fald, kan det gå grueligt galt. Derfor opfordrer Continental Dæk både bilister og cyklister om at vise kærlighed på de danske landeveje, ved at skrive under på #ShareTheRoad manifestet!

Målet er at nå nul ulykker og nul tilskadekommende i trafikken, det er et benhårdt og ambitiøst mål. Men vi håber på, at med mere kærlighed og tålmodighed med hinanden på de danske veje, er det et mål, vi kan opnå sammen!

Læs også: Så meget MERE slides dækkene når du kører elbil

Ser man på tallene, er vi i dag ca. 3,1 million danskere, der ejer en cykel og næsten 2,5 million biler på de danske veje. De tal vil kun stige over de næste år. Måler vi det op imod, at over 35% af danskerne har oplevet vejvrede, er det tydeligt, at det allerede idag er et stort problem. Ikke kun for trafiksikkerheden, men også for vores allesammens dagligdag. En kilde til irritation og vrede forsvinder nemlig ikke ofte med det samme, den kan sidde i kroppen og bringes med til de næste personer, vi møder. (Kilde: https://www.trafiksikkerhedsforskning.dtu.dk)

Ved at skrive under på manifestet, træffer du en beslutning og støtter offentligt, at du vil gøre dit absolut bedste for at udvise kærlighed og tålmodighed på de danske landeveje. Vi håber selvfølgelig også på, at det vil ligge i din underbevidsthed næste gang, du sætter dig op din cykel eller bag rattet i bilen, husk at trække vejret og tælle til ti og smil istedet for at skælde ud og blive vred. Måske er det også værd at huske på, at der er mange mindreårige medpassagerer både bagpå cyklen og i passagersædet, som har lært sine første bandeord som passagerer.

Læs manifestet & Skriv under nu!

Vi har skrevet under på #ShareTheRoad manifestet ­– og nu nominerer vi JER, kære læsere, til at skrive under!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

FEMALE DRIVERS CLUB

Female Drivers Club er en relationsskabende og personligt udviklende netværksklub for kvinder. Der vil være spændende oplevelser med stærke bilbrands, inspirerende foredrag, og masser af goodies og hygge! Skriv dig op allerede i dag, så hører du mere.