Se videoen: Shopping hos Mercedes-Benz STARMARK

Jeanette, Nicole & Benedicte fra Kvindernes Bilmagasin, er blevet inviteret forbi STARMARK for at teste og udvælge tre perfekte Mercedes som familiebil, hverdagsbil og egoistbil

Sponsoreret indhold af STARMARK
Pigerne sidder i Mercedes e-klasse Cabriolet

De tre veninder blev inviteret ud været på vaskeægte Mercedes Shopping hos STARMARK i Roskilde. Pigerne skulle udvælge tre forskellige biler fra Mercedes-Benz, som matchede specifikke kørselsbehov hos hver af pigerne: Familiebilen, Hverdagshelten og Egoistbilen. Hver af bilerne havde derudover også et specifikt budget tilknyttet, som pigerne skulle holde sig indenfor.

Hvilken Mercedes pigerne havde udvalgt til at tage med hjem, kan i se i videoerne fra STARMARK nedenfor:

Episode 1: Familiebilen

Episode 1: Familiebilen

De fleste kommer umindskeligt til at få brug for en bil med plads til børnene på bagsædet, et stort bagagerum til barnevognen, og hvor sikkerhed træder i højsædet.

Familiebilen skal være rummelig, praktisk og måtte maksimalt koste 500.000 kr.

Episode 2: Hverdagshelten

Episode 2: Hverdagshelten

Alle har brug for en hverdagshelt, for de tre veninder er det bilen der er det! At sætte sig ind i bilen efter en lang arbejdsdag, og mærke hvordan bilen kæler for dig er et must!

Hverdagshelten skal være komfortabel, luksuriøs og give køreglæde, og så må den maksimalt koste 750.000 kr.

Episode 3: Egoistbilen

Episode 3: Egoistbilen

Hvem ville ikke kunne køre rundt i en bil, hvor komplimenter er standardudstyr? Egoistbilen er udelukkende om kvalitet, luksus og ultimativ køreglæde.

Egoistbilen skal være eksklusiv og fokusere på at være sjov at køre. Bilen må maks koste 1.000.000 kr.

Vil du også ud og køre lækre biler, komme på trackdays og til eksklusive VIP-aftener, så kan du lige nu skrive dig op til Female Drivers Club!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

FEMALE DRIVERS CLUB

Female Drivers Club er en relationsskabende og personligt udviklende netværksklub for kvinder. Der vil være spændende oplevelser med stærke bilbrands, inspirerende foredrag, og masser af goodies og hygge! Skriv dig op allerede i dag, så hører du mere.