Bæredygtig weekendtaske af 3.1 Phillip Lim & Volvo?!

Volvo overrasker big time ved at lancerer en bæredygtig weekendtaske i samarbejde med 3.1 Phillip Lim, og den er meeeega flot!

Volvo C40 samarbejder med 1.3 Philip Lim
Volvo Cars teams up with 3.1 Phillip Lim and launches sustainable weekend bag

Det verdensberømte luksus modemærke, 3.1 Phillip Lim, har denne gang teamet op med Volvo. Begge mærker har visioner og ambitioner om at benytte sig af bæredygtige materialer i deres produkter. Derfor er de nu teamet op i et samarbejde, hvor 3.1 Phillip lim har designet et begrænset antal weekendtasker, med tekstiler fra Volvo Cars‘ interiør.

Materialet kaldes Nordico, og er specielt udviklet til at skulle være i Volvo nye elektriske modeller. Det betyder også, at nye eldrevne modeller fra Volvo, vil komme med et nyt læder frit-interiør. Det skal dog ikke ødelægge noget, at interiøret bliver læderfrit.

Læs også: Volvo XC40 Recharge – biltest

Nordico er tekstil fremstillet af genbrugsmaterialer såsom PET-flasker, biomateriale fra bæredygtige skove i Sverige og Finland, samt genanvendte korkpropper fra vinindustrien. Det er et yderst innovativt materiale af høj kvalitet, og det bliver bestemt en spændende erstatning til læder. Se bare billedet af tasken herunder – den er utroligt flot!

Nordico får sin debut i næste generation af fuldelektriske Volvo-modeller, som f.eks. den nye C40 og sætter dermed en ny standard inden for fremtidens førsteklasses bil interiør.

Kilde: Volvo Danmark

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

FEMALE DRIVERS CLUB

Female Drivers Club er en relationsskabende og personligt udviklende netværksklub for kvinder. Der vil være spændende oplevelser med stærke bilbrands, inspirerende foredrag, og masser af goodies og hygge! Skriv dig op allerede i dag, så hører du mere.