Splinterny Mercedes-AMG SL med blød kaleche og 4Matic+ firehjulstræk

Mercedes-AMG har præsenteret en helt ny udgave af deres luksuriøse sportsvogn, Mercedes-AMG SL.

Syv generationer af luksus

Den nye Mercedes-AMG SL er den syvende i rækken af SL-modeller. Den første, en Mercedes 300 SL, kom på markedet tilbage i 1954. Bilen blev starten på et fantastisk eventyr, der slog fast over for resten af verden, at Mercedes kunne lave luksuriøse sportsvogne i topklassen. 300 SL havde mågevingedøre, en utroligt luksuriøs kabine, fantastiske detaljer og imponerende præsentationer. (Nok fordi den var baseret på en racerbil fra dengang!)

Læs også: Biltest: Mercedes EQA giver baghjul til konkurrenterne

Mercedes-Benz 300 SL

Den nye SL bliver helt sin egen

Den nye syvende generation, Mercedes-AMG SL, er til forskel for forgængeren, ikke baseret på hverken forgængeren eller en anden model. Den nye SL er derimod designet helt fra bunden. Derfor, kan vi altså virkelig snakke om en NY Mercedes-AMG!

De nye Mercedes-AMG SL 55 og 63

Den nye sportsvogn kommer i to varianter, en SL 55 og en SL 63. Begge med den store 4,0-liters V8 Biturbo motor. Mercedes-AMG SL 55 4MATIC+ giver 476 hestekræfter, 700 Nm og en acceleration fra 0 – 100 km/t på bare 3,9 sekunder, men vil du lige være det vildere, så gå efter Mercedes-AMG SL 63 4MATIC+ som yder hele 580 heste, 800 Nm og sender dig mod månen fra 0 – 100 km/t på bare 3,6 sekunder!

Læs også: Mercedes-AMG A 35 4MATIC – Hidsig og forførende

Ifølge Mercedes-AMG, vil det også være muligt på et senere tidspunkt, at få en SL-model med en hybriddrivlinje, kaldet AMG E Performance.

Luksuriøst interiør med design filosofien ‘Sensual Purity’

Frækt og sportsligt interiør

Udover, at den nye model får en skøn blød kaleche, i stedet for den tidligere generations metalfoldetag, byder interiøret på luksuriøst AMG-interiør.

Der kommer en stor centralt placeret touch-display skærm, som kan vinkles. Installationen er både smuk og praktisk, da det er med til at reducere genskind ved åben kørsel. Derudover, byder den nye syvende generations SL-model, på det nye invendige 2+2 koncept. Det bidrager til mere plads og funktionalitet, end nogensinde før, set i en SL. De to bagsæder øger derfor den daglige praktik, og giver plads til personer op til 1,50 meter i højden. (Vaskeægte mommy wagon… 😉 ) Røde syninger, sportslige detaljer og sportslædersæder giver kabinen det frække AMG-interiør.

Vi kan forvente at skønheden rammer Danmark i 2022.

Kilde Mercedes-Benz.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

FEMALE DRIVERS CLUB

Female Drivers Club er en relationsskabende og personligt udviklende netværksklub for kvinder. Der vil være spændende oplevelser med stærke bilbrands, inspirerende foredrag, og masser af goodies og hygge! Skriv dig op allerede i dag, så hører du mere.