Audi Q2: Café-racer eller familiebil?

Den nye Audi Q2 inviterer til at sætte sig ind i bilen og bare køre derudaf. Samtidig er der masser af plads til både barnevogn og indkøb

Det føles, som om man tager den på! Sådan havde jeg det første gang, jeg satte mig ind i den “Arablå med krystaleffekt” Audi Q2. Farven var jeg ikke så begejstret for til at starte med, men den vandt faktisk en hel del, som tiden gik. Den er et dejligt friskt pust i denne grå vinter og blandt alle de mange sorte og grå biler.

Nyheden om den nye Audi Q2

Jeg blev ret begejstret, da jeg første gang hørte, at Audi kommer med en “lille-søster” i Q-familien. Min første tanke var, at der måske kommer en SUV, som er til at betale? Bilen fåes fra kr. 305.905,- Om det er til at betale eller ej for en SUV kan diskuteres, men det er ikke så langt fra prisen på SEAT Ateca´en, som vi testede i sidste uge. Og så får man endda de 4 elegante ringe.

Jeg hentede bilen hos Audi Gladsaxe, hvor den stod klar til afgang. Sælgeren sagde, at jeg skulle prøve at lægge mærke til den meget “direkte styring” som Audi Q2 har. Det mærkes ved, at der ikke skal drejes så mange gange på rettet i en 3-punkts -vendning. Og det havde han ret i. Bilen er dejlig nem at køre, og den lette indstigning gør, at man får det skønne overblik i trafikken. Her går man nemlig hverken ned eller op i bilen men ind i bilen. Det er skønt for ryggen. Og selvsikkerheden! Jeg kunne ikke lade være med at skue ud af højre øjenkrog, når jeg lå i overhalingsbanen for at overhale de store BMW’ er, Audi´er eller Mercedes’er.  De  kunne bare komme an.

Baby Isabella blev hurtigt introduceret til mors nye testbil, og jeg må igen konstatere, at alle kvinder med børn bør køre i en SUV. Altså en høj bil. Baby er lige til at sætte ind i sædet, uden akavede stillinger og jag i ryggen.

Isabella og jeg skulle handle på vejen hjem, og her skulle bagagerummet stå sin prøve. Vi havde en smule travlt og vi kørte  varerne i indkøbsvognen ud til bilen.  Vognbunden i Audi Q2 er uden fordybning, og det gjorde, at det var en leg at få pakket poserne. Mange bagagerum har en fordybning, som gør det meget tungt at pakke bilen.

Klapvognen var der også god plads til, dog var det nødvendigt at pille det ene hjul af.

Audi Q2 henvender sig efter min mening til et bredt publikum. Hvis jeg var single, uden børn og på toppen af min karriere, kunne jeg sagtens forstille mig at cruise igennem de Københavnske Café-stræder i en Audi Q2. Du får en fin, lille kompakt SUV, men samtidig en fornuftig familiebil med god plads. Det er en hverken-eller bil, som jeg kalder det. Det er en forvokset bybil, og en mini SUV.

Hvis jeg skal sige noget negativt, så er designet en smule “klumpe-dumpet”, bagfra ligner den en brednumset VW polo og så brummer den en del fra dieselmotoren. Fronten skuffer til gengæld ikke – med sin meget frække Audi snude. Og alene den følelse man får, ved at køre bilen, gør, at jeg bestemt er godt tilfreds med den nye Audi Q2.

*Klapvognen er en Babyjogger, City Elite

Audi Q2 får 4 stjerner ud af 6.

Testbilens specifikationer: Audi Q2 Sport 1,6 TDI, 4-cylindret dieselmotor med 116 HK, 6-trins manuel gearkasse, og et bagagarum på 405 liter. Audi Q2 fåes fra kr. 305.905,-. Testebilen jeg kørte i kostede kr. 466, 572,-

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

FEMALE DRIVERS CLUB

Female Drivers Club er en relationsskabende og personligt udviklende netværksklub for kvinder. Der vil være spændende oplevelser med stærke bilbrands, inspirerende foredrag, og masser af goodies og hygge! Skriv dig op allerede i dag, så hører du mere.