Biltest: Audi A3 Cabriolet (2019) En weekend med sommer, sol og selvforkælelse

Solskin, solvogn og solhat. Kalenderen siger sommer, og det gør Audi A3 med cabriolet absolut også, vi har cruiset op og testet bilen for fuld drøn

Jeg kørte en morgentur op langs strandvejen og frydede mig over, at temperaturmåleren i bilen viste 28 grader. Det var vist på tide at få “hatten af”. Jeg havde fået fingrene i den nye Audi A3 Cabriolet for en kort bemærkning. Jeg kørte ind til siden for at trykke på knappen, og mekanikken begyndte at arbejde, – der blinkede små lamper hist og her, der indikerede, at kalechen var på vej op, herefter ned og til sidst gemt væk bagtil. Så var vi klar til at cruise derudaf.

Læs også vores biltest af: Audi Q4 e-tron: Mors nye elbil

Det var en 2.0 TSFI med 190 heste, og det kunne mærkes. Bilen var udstyret med det famøse DSG gear, (tyskernes svar på et brilliant automatgear), som igen imponerede. Den skiftede gear så let og lækkert, at man næsten ikke fornemmede det.
Designet af den nye Audi A3 Cabriolet er eksklusivt og lækkert. Ja, jeg vil nærmest sige, at den er fræk at se på. De flotte “forlygte-øjne” med de karakteristiske Audi-streger og den store “snude” efterlader et overlegent og voluminøst udtryk.

Følelsen af at køre i  en cabriolet er altså ganske unik. Og det er en livsstil. Man føler sig på en eller anden måde hævet over alle de andre medtrafikanter, og på en eller anden måde får jeg en følelse i kroppen af, at jeg kan erobre hele verden.

Da jeg hentede Baby Isabella fra vuggestuen, strøg hun ud til bilen og råbte “Se mors bil”. Da hun så, at bilen ikke havde noget tag, studsede hun en ekstra gang. For første gang i sit liv fik hun lov til at sidde på forsædet i sin autostol. Det var altså en fest. “Det sjovt, mor”, udbrød hun. Med vind i hendes lyse lokker og et dejligt udsyn fra første række, nød hun turen i den åbne Audi A3 Cabriolet op og ned af strandvejen.

Bilen var venligst udlånt af Audi Danmark,  vi lånte var en Audi A3 Cabriolet Sport,  2.0 TFSI  med 190 hk S tronic i Gletsjerhvid Metallak

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

FEMALE DRIVERS CLUB

Female Drivers Club er en relationsskabende og personligt udviklende netværksklub for kvinder. Der vil være spændende oplevelser med stærke bilbrands, inspirerende foredrag, og masser af goodies og hygge! Skriv dig op allerede i dag, så hører du mere.