Biltest: BMW M2 (2017) – “The beauty and the beast”

Det var lige før, at jeg ikke fik min nattesøvn i den uge, Kvindernes Bilmagasin testede den nye BMW M2. Jeg flyttede nærmest ind i bilen!

Følelsen af den nye BMW M2 svarer til en lille pige, der bliver sluppet løs i en bolsche butik. Og når du så tænder motoren på bilen, svarer det til at få lov til at smage på bolsjerne.

BMW M2 forfra

Sidste uge var en magisk uge. Jeg prøvede noget helt vildt! I mine efterhånden mange år i bilbranchen har jeg prøvet rigtig mange fede biler – lige fra Dodge Viper til Mercedes SLR Mclaren  – men denne testbil var noget helt specielt. Den gav mig svedige håndflader, og den fik adrenalinen til at suse. Kvindernes Bilmagsin har testet den fuldstændig fantastiske BMW M2 3-dørs Coupe.

Og det lille diskrete “M” skal man ikke tage fejl af –  det er dét, der gør det hele meget sjovere (og sætter et par ekstra nuller på prisskiltet.) En BMW M2 er en racerbil, som er bygget til at køre på vejen. Den har 370HK, dobbelt udstødning, en sportsundervogn og et frækt og sporty design.

Et kæmpe brøl lyder fra bagenden, og de forbipasserende på gader og stræder drejer hovedet og kigger over på dig for at se, hvad det var for et uhyre, der blev sat ild til.
Da jeg træder lidt på gassen, brøler uhyret fuldstændig himmel susende, og hvis de forbipasserende fra før ikke var gået af sig selv, så skulle de nok være blæst af vejen nu.
Lyden af motoren minder mig om at sidde i en stor fed motorbåd ude på vandet om sommeren. Den har den samme “brumme-lyd”, som kun en V6 (stor motor) nu kan lyde.

Jeg er solgt! Til stanglakrids. Den følelse, jeg får i kroppen, da jeg træder på speederen ude på motorvejen for at give gas – det er ren lykke. En lykkerus fyldt med masser af glæde og “jeg kan erobre hele verden” agtig- attitude. Folk kan bare komme an. Det er lige før jeg sidder og vinker til folk, jeg kører forbi af ren glæde. Det er, hvad man føler, når man kører i M. Jeg tager mig selv i at sidde og trække på smilebåndet, og folk jeg passerer må have tænkt; hvad sidder hun der og griner af. Og fair nok. Lad dem bare tænkte det. Jeg havde helt klar min egen lille lukkede fest.

Man mærker tydeligt, at det er en sportsvogn, når man kører over bump på vejen. Undervognen er meget hård. Især når man vælger at sætte den i “Sport” i kørecomputeren. Så eventuelle hæmorider og sarte numser bliver der ikke taget hensyn til.

Udover selvfølgelig at have alt det nye inden for den teknologiens verden, så havde denne M2´er M automatgear, et lækkert HIFI lydanlæg (Harmon Kardon), sort Dakota læder M rat med blå kontrastsyninger, 19″ Alu fælge i sort, blå bremsekalibre og meget meget andet.

Der hvor bilen er knap så praktisk, er rummeligheden. Her vinder bilen ikke mange point. Bagsædet er der virkelig ikke meget plads på, og jeg var nødt til at stille min autostol på forsædet. Men er det komfort og rummelighed, man er ude efter, så tror jeg heller ikke lige, at BMW M2 er blandt de mest solgte. Og når vi nu er ved prisen, så koster BMW M2 det samme som et slot – i Jylland i hvertfald. Så nogen hverdagsbil er den nu ikke. BMWM2 er en rigtig drømmebil!


“The Beauty & the Beast”

Læs mere om BMW M2 her

BMWM2 får 5 stilletter ud af 6

BMWM2 Coupe fåes fra kr. 945.995,- – testbilen jeg kørte I, koster kr. 1.134.029,- 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

FEMALE DRIVERS CLUB

Female Drivers Club er en relationsskabende og personligt udviklende netværksklub for kvinder. Der vil være spændende oplevelser med stærke bilbrands, inspirerende foredrag, og masser af goodies og hygge! Skriv dig op allerede i dag, så hører du mere.