BMW Z4 First Edition : lad os kigge nærmere

Roadsteren er tilbage. BMW præsenterer en First Edition af den åbne sportsvogn. Med sine dynamiske proportioner, emotionelle design og sportslige gener redefineres Roadsteren.

BMW Z4

På Pebble Beach i Californien præsenterer BMW en eksklusiv BMW Z4 M40i First Edition i farven Frozen Orange, som matcher perfekt til den californiske sol. Samme lokation dannede sidste år rammen for fremvisning af konceptbilen i forbindelse med den legendariske biludstilling “Concours d’Elegance”.

Med det futuristiske og progressive designsprog viser konceptbilen, at den kommende produktionsbil indeholder alle de kendte BMW kvaliteter som den centrale siddeposition, det lave tyngdepunkt og 50:50 procents vægtfordeling, hvilket skaber den perfekte balance og intens køreglæde.

Læs også: BMW M2: The Beauty and the Beast

De vertikale forlygter, store luftindtag ved forhjulene sammen med den elektriske soft top i farven anthracite med sølveffekt og de tofarvede 19” aluminiumsfælge understreger de sportslige gener. First Edition-udgaven har en kraftfuld 340 hestekræfters, sekscylindret rækkemotor og sportsaffjedring med elektroniske støddæmpere, M sportsbremser og elektronisk M sportsdifferentiale på bagakslen.

Det futuristiske og førerorienterede interiør vidner ligeledes om en fremtidsorienteret køremaskine.

Den produktionsklare BMW Z4 lanceres i foråret 2019. På Paris Motor show i oktober offentliggør BMW alle detaljer om motorvarianter, tekniske specifikationer, udstyr og priser.

Kilde: BMW Danmark

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

FEMALE DRIVERS CLUB

Female Drivers Club er en relationsskabende og personligt udviklende netværksklub for kvinder. Der vil være spændende oplevelser med stærke bilbrands, inspirerende foredrag, og masser af goodies og hygge! Skriv dig op allerede i dag, så hører du mere.