Interview med Cathrine Dufour

Cathrine Dufour om hendes passion for heste og historien bag

Cathrine Dufour teaser

Hvem er Cathrine Dufour?

Cathrine Dufour er en dansk dressurrytter. Hun er født i 1992 og i Hvalsø. Cathrines familie består af forældrene Mona og Peter Dufour, som har et rengøringsfirma og søsteren Celine Dufour. Cathrine kommer ikke fra en traditionel hestefamilie. Som 5-årig begyndte hun at ride og  da hun var otte/ni år fik hun sin egen hest. Cathrine fandt hurtigt ud af, at hun var et konkurrence-menneske og hendes kærlighed faldt på dressur. Hun kom på U-16 og U-18 landsholdet i dressurridning og repræsenterede Danmark ved OL i 2016 i Rio de Janeiro. Cathrine sluttede som nr. 13 i den individuelle turnering og som nr. 6 i holdkonkurrencen. (Wikipedia)

Læs vores interview med Christiane Vejlø om hendes passion for gadgets.

Cathrine Dufour om interessen for heste

Cathrine kommer ikke fra en traditionel hestefamilie, så det var ikke lige ridning, som var første valget. Det var en pige fra hendes folkeskole, som skabte interessen. Cathrine fik lov til at komme med til en ridetime og faldt hurtigt for ridningen og ikke mindst at omgås hestene. For det med at omgås hestene, betød lige så meget for Cathrine, som at ride og det gør det stadigvæk i dag. “ Der er intet bedre end at strigle og have et nærvær med mine heste”.

Cathrine Dufour med hest
Cathrine Dufour sørger altid for, at hendes heste har det godt. 

Hvordan er det at skulle deltage i OL igen?

“Der er mange forberedelser til OL. Træning af hesten og ikke mindst dig selv med rette træning og mad”, udtaler Cathrine Dufour. “Det er først lige i sidste øjeblik, at vi som ryttere får at vide, om vi deltager til OL eller ej. Det var en stor oplevelse for mig at deltage i OL i 2016, og derfor sigter jeg også efter det igen”. Cathrine Dufour blev udtaget til OL 2020, men det er desværre udsat til 2021 pga. COVID-19.

Audi sponsorat og interessen for biler

Du er sponsoreret af Audi og jeg vil egentlig høre lidt om din interesse for biler?  
“Jeg har ikke den store interesse for biler. Men den bil jeg kører i, skal jeg kunne identificere mig med. Jeg er brandambassadør for Audi og jeg går ind for deres værdier og visioner. Derfor er det også dejligt, at jeg har en lækker Audi A4 at køre i. Jeg har haft en Q2 og en Q3 før, og jeg kan kun sige, at det er super fede biler at køre i, og at der er en god kvalitet i alle modellerne”.

Audi A4
Cathrine i hendes nye Audi A4.

Hvordan er Audi A4’eren og vil du anbefale den til andre?

“Audi A4’eren er super fed at køre i. Lækker komfort, dejlig at køre langt i, og så er den støjsvag. Det er helt klar en bil jeg vil anbefale til andre, da der også er god plads i den. Jeg kan have alle mine ting med, når jeg skal til stævner, og der kan stadigvæk være nogle på bagsædet uden at man bliver klemt. A4’eren har derudover lækkert design og kører optimalt”, fortæller Cathrine Dufour. 

Den sponsorerede Audi A4

Cathrine Dufour og drømmebilen

“Audi e-tron er min drømmebil. Den har det fremtiden har brug for og dækker mine behov. Den er støjsvag og miljøvenlig. Accelerationen er fantastisk, og jeg har bare en forkærlighed for Audi. Der er kvalitet og lækkert design, som jeg kan identificere mig med”.  

Audi e-tron front
Den elektriske Audi e-tron.

Læs vores biltest af Cathrine Dufours drømmebil, Audi e-tron.

En lille anekdote

“Min mor og jeg, elsker fede biler fra Audi, vi er desværre begge to fartglade. Vi kom en dag kørende og min mor opdager, at der holder en fotovogn. Hun kommer så op foran mig for at få mig til at sænke farten, og så får hun en bøde i stedet for mig”.

Hvad lægger du vægt på, når du vælger bil? 

“Kørekomfort da jeg kører mange kilometer. Den skal være støjsvag og ligge godt på vejen. Sikkerheden skal være i top, der skal være plads til alt mit udstyr, og så skal den have automatgear. I forhold til det mere designmæssige skal den have et flot design, som afspejler, hvem jeg er”.

Cathrine Dufour´s råd til andre kvinder, der har en drøm

Omgiv dig med positive mennesker, som giver dig opbakning og tror på dig.

Er ridning for alle?

“Ja, det nærvær du får med at omgås heste, er helt fantastisk. Det er bare at melde sig ind i en rideklub, hvor der både er spring og dressur, så man finder sin passion”, slutter Cathrine af. 

Cathrine Dufour med kæresten Rasmine Laudrup
Her ses Cathrine Dufour med kæresten Rasmine Laudrup.

Cathrine Dufour har sin egen hjemmeside med webshop, blogindlæg, og hesteevents.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

FEMALE DRIVERS CLUB

Female Drivers Club er en relationsskabende og personligt udviklende netværksklub for kvinder. Der vil være spændende oplevelser med stærke bilbrands, inspirerende foredrag, og masser af goodies og hygge! Skriv dig op allerede i dag, så hører du mere.