Land Rover Defender i hovedrollen i den nye James Bond film

James Bond film nummer 25 med titlen “No Time To Die” indeholder ikke alene en toptrænet Daniel Craig i hendes majestæts tjeneste. Den nye Land Rover Defender spiller også en vigtig rolle. 

Den nye Land Rover Defender
Den nye Land Rover Defender “in action” i den nye James Bold Film “No Time To Die”.

Den nye James Bond film er på vej…

”No Time To Die” er den første film, hvor man kan opleve den nye Land Rover Defender, og vi løfter allerede nu sløret og siger, at den optræder i en hæsblæsende biljagt.
Den nye Defender er blevet testet af 007 ekspert stunt teamet under de mest de mest ekstreme off road betingelser, og den har ikke svigtet.

Lee Morrison, James Bond Stunt Co-ordinator, siger:  “Vi havde brug for en ustoppelig bil til at hjælpe os med at forcere naturens vilde elementer. Fra stejle nedkørsler til krydsning af vilde floder. Så vi valgte naturligvis den nye Defender. Og jeg er mere end blot imponeret. Defender er ikke alene tilbage efter flere år – den er også meget meget bedre”.

Land Rover Defender
Filmholdet havde brug for en ustoppelig bil til at hjælpe med at forcere naturens vilde elementer.

Land Rovers design team arbejdede tæt sammen med Chris Corbould – Special effects og Action Vehicles rådgiver for at specificere den Defender, der optræder i filmen. Den er baseret på Defender X versionen i Santorini Black med sorte 20 tommer fælge og professionelle off road dæk. Bilerne til James Bond filmen var i øvrigt de første, der blev bygget på Jaguar Land Rovers nye fabrik i Nitra i Slovakiet. 

Læs også: Biltest – Range Rover Evoque 2,0 180HK

”Filmen “No Time To Die” er en fantastisk måde at vise hvad den nye Land Rover Defender er i stand til. Man “taber kæben” når man ser den i biljagterne i filmen” siger – og næsten lover Richard Agnew, Global Communications Director for Land Rover.

Land Rover Defender
Fra stejle nedkørsler til krydsning af vilde floder.

Debut i 1983

Land Rover har et langvarigt samarbejde med EON Productions – firmaet der har stået bag produktionen af James Bond film siden 1962 – og også er bag denne. Land Rover debuterede i øvrigt tilbage i 1983, da en Range Rover Convertible, sammen med en række Defender spillede med i filmen Octopussy. 

I ”No Time To Die” optræder ikke kun den nye Defender. Filmen er spækket med lækre biler fra Land Rover – blandt andet en Land Rover series III, Range Rover Sport SVR og en Range Rover Classic. 

No Time To Die, er instrueret af Cary Joji Fukunaga og stjernen er naturligvis Daniel Craig, der optræder som James Bond for femte gang. Filmen får premiere til april.

Læs mere om den nye Land Rover Defender her.

 Kilde: Jaguar Land Rover Scandinavia.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

FEMALE DRIVERS CLUB

Female Drivers Club er en relationsskabende og personligt udviklende netværksklub for kvinder. Der vil være spændende oplevelser med stærke bilbrands, inspirerende foredrag, og masser af goodies og hygge! Skriv dig op allerede i dag, så hører du mere.