Nu kommer den nye BMW 3-serie

I mere end 40 år har BMW 3-serie Sedan stået for sportslige køreegenskaber, dynamisk design, effektive motorer og innovative udstyrsmuligheder. BMW 3-serie Sedan er en af kernemodellerne fra BMW, og der er solgt mere end 15 millioner eksemplarer på verdensplan.

BMW 3-serie

Den syvende generation er nu klar til at tage scenen og har i dag verdenspremiere på Paris Motor Show. Den lanceres i Danmark i marts 2019. Den nye udgave bygger videre på de sportslige traditioner med et helt nyt designsprog. Klare og skarpe linjer giver et moderne og sportsligt udtryk. Især indvendigt er der sket store forandringer med et helt nyt interiørdesign. Den har mærkbart skarpere køredynamik takket være en opgraderet undervogn, ny affjedringsteknologi, stivere chassis og ophæng samt bredere sporvidde, reduceret vægt og et lavere tyngdepunkt.

Vokseværk
Indvendigt er der mere plads til forsædepassagererne, og adgangen til bagsæderne er optimeret med mere benplads. Bagagerummet er på 480 liter.Som standard får bilen LED-lygter, og som tilvalg fås adaptive LED-forlygter med BMW Laserlight, som har en rækkevidde på 530 meter. Som tilvalg fås det helt nye BMW Live Cockpit Professional med et fuldt digitalt 12,3 tommer instrumentbord og 10,25 tommer Control Display med situationsbestemt og individualiseret indhold.

På vej til automatiseret kørsel
Den nye BMW 3-serie Sedan indeholder en række innovative assistentsystemer, som alle er skridt på vejen til den selvkørende bil. Standardudstyret inkluderer blandt andet kollisions- og fodgængeradvarsel med City Braking-funktion. Som noget nyt er der også advarsel for krydsende cyklister. Udstyrspakken Driving Assistant Professional indeholder blandt andet aktiv fartpilot med Stop&Go-funktion, vognbanekontrol samt advarsel for vognbaneskift, sidekollision, krydsende trafik og forkert kørselsretning.
Parking Assistant parkerer bilen automatisk både på tværs og på langs af parkeringsbåse og assisterer ved udkørslen fra parkeringspladsen.

Den nye BMW 3-serie Sedan kan opleves hos de danske BMW forhandlere fra marts 2019.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

FEMALE DRIVERS CLUB

Female Drivers Club er en relationsskabende og personligt udviklende netværksklub for kvinder. Der vil være spændende oplevelser med stærke bilbrands, inspirerende foredrag, og masser af goodies og hygge! Skriv dig op allerede i dag, så hører du mere.