BMW logo

BMW

Om BMW

BMW er en tysk bil-, motorcykel- og motorfabrikant og blev grundlagt i 1916. BMW’s hovedkontor ligger i Munchen i Tyskland og ejer og MINI og er moderselskab til Rolls-Royce Motor. BMW producerer også motorcykler.Det tyske firma Bayerische Flugzeugwerke AG og Rapp Motorenwerke GmbH i Munchen fusionerede i 1922 under navnet Bayerische Motoren Werke. Heref bogstaverne B-M-W.

Myterne siger at det stammer fra en stiliseret propel i fart. Men den sande historie er at logoet første gang bev brugt på BMWs første motorcykel ved navn R32 fra 1923. Og allerede i 1918 figurerede den sorte cirkel, med Bayerns hvide og blå farver inden i på en flymotor. Myten om den stiliseret propel i fart stammer fra forsiden til et BMW flymotor-magasin, som første gang blev trykt i 1929.

Female-Drivers-Club-Logo-1

VÆR MED FRA STARTEN!

1/9 lanceres FEMALE DRIVERS CLUB – landets første netværksbilklub for kvinder. Til dig der elsker dyre luksusbiler, drømmer om at køre på racerbane til TrackDays og elsker at blive forkælet til eksklusive livsstilsaftener. Skriv dig op nu – så holder jeg dig løbende opdateret.

mobillogoer-popup

Glæd dig! 1. sept. lanceres

FEMALE DRIVERS CLUB!

Landets første netværksbilklub for kvinder. Til dig der elsker dyre luksusbiler, drømmer om at køre på racerbane til TrackDays og elsker at blive forkælet til eksklusive livsstilsaftener. Skriv dig op allerede i dag – så holder jeg dig løbende opdateret.