BMW logo

BMW

Om BMW

BMW er en tysk bil-, motorcykel- og motorfabrikant og blev grundlagt i 1916. BMW’s hovedkontor ligger i Munchen i Tyskland og ejer og MINI og er moderselskab til Rolls-Royce Motor. BMW producerer også motorcykler.Det tyske firma Bayerische Flugzeugwerke AG og Rapp Motorenwerke GmbH i Munchen fusionerede i 1922 under navnet Bayerische Motoren Werke. Heref bogstaverne B-M-W.

Myterne siger at det stammer fra en stiliseret propel i fart. Men den sande historie er at logoet første gang bev brugt på BMWs første motorcykel ved navn R32 fra 1923. Og allerede i 1918 figurerede den sorte cirkel, med Bayerns hvide og blå farver inden i på en flymotor. Myten om den stiliseret propel i fart stammer fra forsiden til et BMW flymotor-magasin, som første gang blev trykt i 1929.

FEMALE DRIVERS CLUB

Female Drivers Club er en relationsskabende og personligt udviklende netværksklub for kvinder. Der vil være spændende oplevelser med stærke bilbrands, inspirerende foredrag, og masser af goodies og hygge! Skriv dig op allerede i dag, så hører du mere.