SEAT Arona: Bybilen’s SUV

Drømmer du om en lækker SUV, men synes at SUV´er er for dyre? Og er du mest fortrøstningsfuld med en kompakt bybil? Så har vi en god nyhed til dig.
Kvindernes Bilmagasin har været i Barcelona og er blevet præsenteret for den nye SEAT Arona.

 

SUV er det nye sort
Alle snakker i øjeblikket om SUV´er. Og stort set alle bilmærker har for nylig lanceret en SUV i en eller anden form. Selv er jeg fan af SUV´er, fordi det er en stor rummelig bil med plads til børn og alt deres habengut, men samtidig er den også behagelig og komfortabel i dagligdagen. Den har en dejlig højde, som er med til at skåne ryggen, når jeg sætter min datter ind i autostolen, og når jeg stiger ind og ud af bilen, fordi den lige er et niveau højere end normalt. Sidst men ikke mindst er der et skønt udsyn når du sidder bag rattet. Jeg fornemmer et dejligt overblik i trafikken, og udsynet gør, at du føler dig sikker og godt tilpas.

Lille bil, nu også som SUV
Og den nye SEAT Arona er ingen undtagelse. Aronaen er sidst nye skud på stammen fra SEAT, en Mini SUV. Normalt forbinder man en SUV med en stor ”kasse”, men SEAT`s Arona er en fin, kompakt lille sag. Perfekt til dig der bor inde i byen. Hvis man skulle sammenligne biler og dametasker, så er Aronaen en fin lille håndtaske.

Aronaen kommer både i en diesel og benzinmotor og i en udgave med det famøse DSG Gear. Aronaen kommer i 68 forskelige farvekombinationer, og det gør den, fordi den kommer i to-delte farver. Den model, jeg testkørte, var en lækker champagne-beige med gråt tag og naturligvis DSG automatgearet. For dem af jer, der efterhånden kender mig, så ved I også, at jeg ELSKER mit DSG automatgear. ALLE biler burde være med automatgear. Basta! Livet er simpelthen for kort til at sidde og hive og flå den åndssvage gearstang!

Aronanen fåes i 3 forskellige udstyrsvarianter: Reference som er standardudgaven, Style som er midter-versionen og top versionen fåes i to forskellige udgaver: Excellence og FR Model. Og for dem af jer, der kender lidt til SEAT i forvejen, så kender I FR designet.

Referencemodellen har som standardudstyr aircondition, sikkerhedssystemer, som automatisk nødbremse system, og 5” touchskærm.

Min favoritversion af Aronaen kan du se i videoen her: Champagne-beige, gråt tag, store flotte fælge og DSG Automatgear.

Så hører du til dem, som sværger til en lille bybil, fordi du bor inde i byen og er vant til ensrettede gader og dårlige parkeringsforhold – men samtidig også er vild med SUV fornemmelsen, hvor du sidder dejlig højt og har det gode udsyn, så er Aronanen perfekt for dig – for her får du nemlig begge dele.

Og det bedste ved det hele er: Prisen. Du kan nemlig få den nye SEAT Arona fra 169.900,- så jeg synes faktisk, du får en rigtig fin lille bil til meget fornuftige penge.

SEAT Arona kommer til Danmark i januar 2018, og den kommer til at starte på kr. 169.900,-

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Female-Drivers-Club-Logo-1

VÆR MED FRA STARTEN!

1/9 lanceres FEMALE DRIVERS CLUB – landets første netværksbilklub for kvinder. Til dig der elsker dyre luksusbiler, drømmer om at køre på racerbane til TrackDays og elsker at blive forkælet til eksklusive livsstilsaftener. Skriv dig op nu – så holder jeg dig løbende opdateret.

mobillogoer-popup

Glæd dig! 1. sept. lanceres

FEMALE DRIVERS CLUB!

Landets første netværksbilklub for kvinder. Til dig der elsker dyre luksusbiler, drømmer om at køre på racerbane til TrackDays og elsker at blive forkælet til eksklusive livsstilsaftener. Skriv dig op allerede i dag – så holder jeg dig løbende opdateret.