SEAT Ibiza FR gør en fuldvoksen mand blød i knæene!

Så de damer! Nu er det altså tid til anmeldelse af en bil som jeg virkelig har glædet mig til, at skrive om.

SEAT IBIZA FR
Nu skal i læse om den absolut fedeste minibil der er på markedet efter min egen mening.  Da bilen sidste år skulle introduceres i Spanien, fløj jeg ned for, at testkøre bilen. Med tårnhøje forventninger skulle det vise sig, at de blev indfriet med 110%.  SEAT har skabt en bil i miniklassen som på ingen måder virker som en minibil. Den er rummelig i kabinen med god benplads på bagsædet og et stort bagagerum med hele 400L.

Læs også: Ny SEAT Ibiza:”We want to make it attractive for women”.

 

FR – Formula Racing
SEAT Ibiza findes i flere udstyrsvarianter, men min absolutte favorit er FR. Det er den sporty udgave hvor der virkelig er kræset for detaljerne. Den indeholder sportssæder, sportsrat, dobbelt ’udstødning’, 17’’ alufælg og naturligvis det ikoniske FR logo på både bagklap og frontgrill, som er betegnelsen for Formula Racing. Personligt synes jeg den er fræk næsten uanset hvilken farve man vælger, men den røde Desire Red kan gøre selv en fuldvoksen mand blød i knæene.

Billeder er taget hos SEAT, Bilcentrum i Herning


Køreglæde
Køreglæde er individuel fra person til person, men SEAT har formået at samle nogle af de vigtigste faktorer i Ibiza. En kvik lille bil der ligger godt på vejen, man sidder behageligt i sæderne og så indeholder noget af det nyeste teknologi.


Motorsortiment
Der findes 3 forskellige motorvarianter i FR-udgaven: 1,0 95HK, 1,0 115Hk og 1,5 150HK. Jeg har prøvekørt alle tre udgaver og fælles for dem alle er, at de kører helt fantastisk! Selvfølgelig er der ingen tvivl om, at en minibil med 150HK er hammer sjovt, at køre i. Men både 95Hk og 115HK kan dække de flestes behov.

 

Ekstraudstyr
Der er særligt 3 tilkøb som jeg vil slå et slag for hvis du påtænker, at købe SEAT IBIZA.

 

 • SEAT FULL LINK. Det er en super fed detalje hvor man kan trække sine APPS fra Iphone og op på skærmen. Personligt bruger jeg det selv meget til Maps (Navigation) og Spotify (Musiktjeneste).
 • FULL LED – Det ser knald hamrendes godt ud. Men det er altså ikke kun af kosmetiske grunde jeg vil anbefale det. Det giver nemlig et helt eminent lys i mørket. Så selvom det er kostbart, så får man virkelig noget for sine penge.
 • Har du nogensinde stået med hænderne fulde og glemt din bilnøgle i bunden af dametasken? Så er du ikke den første…..og nok heller ikke den sidste 😉 Men med KESSY som er et nøglefrit system kan bilen registrere nøglen når du nærmer dig og dermed låser den selv automatisk op. Ligeledes når man skal tænde bilen slipper man for, at dreje nøglen og trykker i stedet for på en knap.


Informationer på Ibiza FR
Pris fra 170.650,-
Leveringsomkostninger 3.980,-
Ejer afgift 545,- halvårligt
Brændstof økonomi op til 21,3 km/l
10 forskellige farve muligheder

Hvor mange stiletter?
Traditionens tro giver vi jo her på Kvindernes Bilmagasin stiletter frem for stjerner, og denne her bil fortjener intet mindre end TOP KARAKTER, nemlig hele 6 stjerner / stiletter ud af 6 mulige.

 

 

2 replies
 1. Mille Garner
  Mille Garner says:

  Hej Jesper
  Tak for din tilbagemelding 🙂
  Du har fuldstændig ret – det må vi hellere tage med i overvejelserne til næste gang. Det glæder mig og resten af magasinet, at du læser med. Måske vi skal kigge på en BMW i fremtiden!

  Rigtig god påske!
  De bedste hilsner
  Mille Garner

  Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *