Biltest: SEAT Ibiza FR (2018) gør en fuldvoksen mand blød i knæene!

Seat Ibiza FR i rød med kvinde stående i passager åbningen


Nu skal i læse om den absolut fedeste minibil der er på markedet efter min egen mening.  Da bilen sidste år skulle introduceres i Spanien, fløj jeg ned for, at testkøre bilen. Med tårnhøje forventninger skulle det vise sig, at de blev indfriet med 110%.  SEAT har skabt en bil i miniklassen som på ingen måder virker som en minibil. Den er rummelig i kabinen med god benplads på bagsædet, og Seat Ibiza fr har et stort bagagerum med hele 400L.

Læs også: Ny SEAT Ibiza:”We want to make it attractive for women”.

FR – Formula Racing

SEAT Ibiza findes i flere udstyrsvarianter, men min absolutte favorit er FR. Det er den sporty udgave hvor der virkelig er kræset for detaljerne. Den indeholder sportssæder, sportsrat, dobbelt ’udstødning’, 17’’ alufælg og naturligvis det ikoniske FR logo på både bagklap og frontgrill, som er betegnelsen for Formula Racing. Personligt synes jeg den er fræk næsten uanset hvilken farve man vælger, men den røde Desire Red kan gøre selv en fuldvoksen mand blød i knæene.

Billeder er taget hos SEAT, Bilcentrum i Herning

Køreglæde

Køreglæde er individuel fra person til person, men SEAT har formået at samle nogle af de vigtigste faktorer i Ibiza. En kvik lille bil der ligger godt på vejen, man sidder behageligt i sæderne og så indeholder noget af det nyeste teknologi.

Motorsortiment

Der findes 3 forskellige motorvarianter i FR-udgaven: 1,0 95HK, 1,0 115Hk og 1,5 150HK. Jeg har prøvekørt alle tre udgaver og fælles for dem alle er, at de kører helt fantastisk! Selvfølgelig er der ingen tvivl om, at en minibil med 150HK er hammer sjovt, at køre i. Men både 95Hk og 115HK kan dække de flestes behov.

Ekstraudstyr

Der er særligt 3 tilkøb som jeg vil slå et slag for hvis du påtænker, at købe SEAT IBIZA.

 • SEAT FULL LINK. Det er en super fed detalje hvor man kan trække sine APPS fra Iphone og op på skærmen. Personligt bruger jeg det selv meget til Maps (Navigation) og Spotify (Musiktjeneste).
 • FULL LED – Det ser knald hamrendes godt ud. Men det er altså ikke kun af kosmetiske grunde jeg vil anbefale det. Det giver nemlig et helt eminent lys i mørket. Så selvom det er kostbart, så får man virkelig noget for sine penge.
 • Har du nogensinde stået med hænderne fulde og glemt din bilnøgle i bunden af dametasken? Så er du ikke den første…..og nok heller ikke den sidste 😉 Men med KESSY som er et nøglefrit system kan bilen registrere nøglen når du nærmer dig og dermed låser den selv automatisk op. Ligeledes når man skal tænde bilen slipper man for, at dreje nøglen og trykker i stedet for på en knap.

Læs mere om Seat Ibiza fr her

Informationer på Ibiza FR
Pris fra 170.650,-
Leveringsomkostninger 3.980,-
Ejer afgift 545,- halvårligt
Brændstof økonomi op til 21,3 km/l
10 forskellige farve muligheder

Hvor mange stiletter?
Traditionens tro giver vi jo her på Kvindernes Bilmagasin stiletter frem for stjerner, og denne her bil fortjener intet mindre end TOP KARAKTER, nemlig hele 6 stjerner / stiletter ud af 6 mulige.

2 kommentarer til “Biltest: SEAT Ibiza FR (2018) gør en fuldvoksen mand blød i knæene!”

 1. Hej Mille, flot artikel , husk aldrig at glemme navneplade på bilen når der fotograferes… ser checket ud, og din fine artikel fortjener lidt PR. Frisk pust. Spændende magasin, jeg har fulgt det tidligere, Mange gode vinkler.

 2. Hej Jesper
  Tak for din tilbagemelding 🙂
  Du har fuldstændig ret – det må vi hellere tage med i overvejelserne til næste gang. Det glæder mig og resten af magasinet, at du læser med. Måske vi skal kigge på en BMW i fremtiden!

  Rigtig god påske!
  De bedste hilsner
  Mille Garner

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

FEMALE DRIVERS CLUB

Female Drivers Club er en relationsskabende og personligt udviklende netværksklub for kvinder. Der vil være spændende oplevelser med stærke bilbrands, inspirerende foredrag, og masser af goodies og hygge! Skriv dig op allerede i dag, så hører du mere.