Stemmeguide: De asiatiske biler – part 2

Er du i tvivl om hvem du skal stemme på? Så kig i garagen – har du asiatiske biler stående? Det kan sige noget om, hvem du vil foretrække at stemme på politisk.

Kommer partifarven før bilvalget  – eller bestemmer dit politiske ståsted hvad du vælger at have i garagen? Ingen ved det – men vi hjælper dig gerne alligevel i denne analyse baseret på lettere forældet statistik, løse påstande og strammede konklusioner…

tyske biler asiatiske biler

Er det en Honda, Mazda, Kia eller Toyota der står i indkørslen er sandsynligheden for at du stemmer V eller K høj. Du kan godt lide det driftssikre, garantien og er ikke for fin til at skrue godt op for Tv-2s Fantastiske Toyota og hylde de gode køreegenskaber. Du kunne sagtens være typen, der ikke gider købe Mac og iPhone når du kan få noget ligeså godt lidt billigere. Du er sparsommelig men ikke nærig – du ved hvad du har lyst til at bruge penge på. Hvis du kører MX-5 eller Kia Stinger stemmer du LA eller K – pr brevstemme. Du vil nemlig helst ikke gå glip af kostbar tid i bilen for at stå i kø ved stemmeboksen.

Mitsubishi og Hyundai peger i retning af S eller SF. Der er ikke noget flashy – på mange måder et anonymt valg. Du er nemlig typen, der optaget af meget andet og vigtigere ting end biler. Det vigtigste er at du kommer fra A til B og at bilen kører som den skal og holder længe. 

Kører du Suzuki eller Chevrolet er der stor sandsynlighed for at du stemmer DF. Du holder af at handle discount, er i det hele taget ikke meget for at betale ‘for meget’ for noget og går ikke så meget op i hvordan bilen ser ud eller om den kan ‘alt muligt fancy’. Den skal bare virke og der skal ikke være for meget brok med den. 

Undtagelsen er selvfølgelig hvis du kører ‘rigtig’ Chevrolet – Corvette eller lignende. I så fald er det mere sandsynligt at du stemmer konservativt, fordi det var tjekket dengang du købte bilen, hvor både du og dit hår havde deres storhedstid. 

Fortsættelse følger…

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

FEMALE DRIVERS CLUB

Female Drivers Club er en relationsskabende og personligt udviklende netværksklub for kvinder. Der vil være spændende oplevelser med stærke bilbrands, inspirerende foredrag, og masser af goodies og hygge! Skriv dig op allerede i dag, så hører du mere.