Biltest: BMW 330i sedan M Sport – Den sporty sedan når nye højder

Vi har testet den helt nye og lækre BMW 330I SEDAN M Sport. 3-serien har været populær i mange år både som firma- og familiebil, og det er faktisk den 7. generation som nu er blevet lanceret, denne gang med kraftigere motorer og et mere sporty look.

BMW 330i

Skøn kørsel

Det var en super uge med massere af solskin og køreglæde ud over det normale. 330i kører upåklageligt og ligger perfekt på vejen og det var en dejlig fornemmelse at hoppe ind i bilen og starte maskinen.

M Sport

Den 2 liters benzinmotor med 4-cylindre og twinpower turbo kører formidabelt, den har lækker lyd og er ret hurtig, faktisk 5,8 sek på 0-100 km/t. Modellen vi testede havde M Sport-pakke som giver endnu bedre køreoplevelse end de gængse modeller og som bl.a. indeholder Steptronic automatgear, sportssæder, Ambient Light, M sportsundervogn, M bagspoiler m.m.

Bayerische Motoren Werke AG

BMW blev grundlagt i 1916, og de har lige siden specialiseret sig i luksusbiler af høj dynamisk kvalitet, hvilket man bestemt også mærker meget tydeligt i den nye 3-serie. Intet er overladt til tilfældighederne, når det tyske designteam udvikler deres biler på hovedkontoret i München.

Læs også om vores tur til Norge med BMW Winter Experience

Udstyr i topklasse

Både ind- og udvendigt ses alskens skønne finesser med lækkert og fuldendt design, der fungerer på fineste vis.
Anskaffer du dig modellen her, så har udstyrslisten et væld af lækre sager f.eks. 19” letmetalfælge, Portimao Blue metallak, læderindtræk i Vernasca blue/black, ratvarme, el-bagklap, Harman Kardon højtalere, head-up display og meget meget mere.

Priser

Denne model kan erhverves fra kr. 561.615, men testbilen her har fået et kolosalt skud i form af lækkert ekstraudstyr både ud- og indvendigt og derfor løber prisen op i kr. 741.242. I denne pris er blandt andet inkluderet en Driving Assistant Professional pakke som indeholder vognbaneadvarsel, styre- og vejbaneassistent, sidekollisionsadvarsel og advarsel for krydsende trafik.

Jeg må ærligt tilstå, at 330i er én af de bedste jeg har kørt i firmabil-klassen, den kører formidabelt og reagerer kontrolleret, når rattet røres. Bliver du overrasket, så er det helt sikkert kun til den positive side.

Se også vores anmeldelse af BMW X4

Kvindernes Bilmagasin giver følgende stiletter:

Design:

Køreegenskaber:

Value for money:

3-serien fås lige nu som sedan og kommer også i versionerne touring og plug-in-hybrid til september.

Privatleasing priser fra kr. 4.495,-/mnd med kr. 30.000 i førstegangsydelse eller som en nyhed med leasing i 12 måneder uden udbetaling og incl. forsikring fra kr. 5.995,-/mnd. Se priser på BMW´s egen hjemmeside.

Se også en lille video her:

BMW 330i sedan M Sport

2 kommentarer til “Biltest: BMW 330i sedan M Sport – Den sporty sedan når nye højder”

 1. Hejsa.!

  Har lige læst din BMW 330i, anmeldelse – Den var ikke så tosset.! Jeg er helt ny på din IG profil, så ved ikke om du er blevet spurgt før. Men ville endelig høre om du kunne finde på at lave video test og ligge op, Det synes jeg kunne være sjovt/ interessant at følge, for det ser man ikke mange kvinder gør.!
  Håber det giver mening ?!?
  Mange venlig hilsner
  Elmer

  1. Hej Elmer,
   Jeg troede, der var blevet svaret på din kommentar, så det må du meget undskylde.
   Vi prøver så vidt muligt at filme de fleste af vores testbiler, og har altid ca 5-6 fotos til hver test. Vi vil derudover fremover bestræbe os på at lave videotest af flere af bilerne, dog ikke alle.
   Håber det var svar nok og undskyld endnu engang.
   Bedste hilsner,
   Christina

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

FEMALE DRIVERS CLUB

Female Drivers Club er en relationsskabende og personligt udviklende netværksklub for kvinder. Der vil være spændende oplevelser med stærke bilbrands, inspirerende foredrag, og masser af goodies og hygge! Skriv dig op allerede i dag, så hører du mere.