Kvindernes Bilmagasin starter nyt branchenetværk

30 kvinder fra hele landet var samlet onsdag eftermiddag hos Kvindernes Bilmagasin i kvistgård for at kickstarte “Netværk for kvinder i bilbranchen”.

Benedicte Engel fra Kvindernes Bilmagasin har stiftet et netværk for kvinder i bilbranchen, som skal være med til at sætte fokus på kvinderne og booste deres karriere. Netværket er tænkt som et fortroligt rum blandt kvinder i bilbranchen, hvor der er plads til karriereudvikling og kompetenceudvikling.

“Noget af det jeg savnede allermest, da jeg arbejdede i bilbranchen, var andre ligesindede kvinder. Kvindelige bilsælgere ligesom jeg selv. Kvinder jeg kunne spare med og erfaringsudveksle med. Og ja, bare andre kvinder så jeg ikke følte mig helt alene. Jeg tror det kunne tælles på en hånd hvor mange kvindelige bilsælgere der fandtes i Danmark dengang. Det er heldigvis blevet lidt bedre”, siger Benedicte Engel.

Læs også: Kvinder i bilbranchen starter nyt netværk

Inspirationsforedrag, workshops, personlig udvikling og kursustilbud er bare nogle af ting der er på agendaen i det nye netværk. Udover det løftede Benedicte Engel sløret for et såkaldt mentorforløb som hun i samarbejde med tidligere direktør for Mercedes-Benz CPH, Carsten Abel, har udviklet.

Læs også: PODCAST – Den kvindelige bilkøber

Det går ud på at man får tilknyttet en mentor, som tilbyder 6 sessioner med fortrolig sparring omkring problemstillinger, den fremtidige karriere eller daglige udfordringer på arbejdspladsen. Mentorerne er nøje udvalgt blandt erfarne topledere, CEO’s, Direktører og virksomhedsejere i branchen. 

“Endelig fik vi kickstartet netværket og vi havde en helt fantastisk eftermiddag. Det var en kæmpe fornøjelse at møde alle damerne, og så endda i virkeligheden”, smiler Benedicte og fortsætter: 

Læs også: Kvinder bør ikke gemmes væk i økonomiafdelingen

”Jeg kan godt forsikre jer for, at den danske bilbranche har nogle ret så blærede kvinder ombord. Jeg kan godt afsløre at jeg aldrig har været i et rum der var fyldt med SÅ meget power, energi, engagement og viljestyrke. Jeg er stadigvæk helt høj på energi og jeg kan næsten ikke vente til vi ses igen til august.

Lets kick some ass – og lad os SÅ se at få gjort noget ved den bilbranche”, afsluttede Benedicte

Der er stadig et par ledige pladser tilbage i Netværket. Hvis du synes det lyder interessant, skal du tage fat i Benedicte direkte på tlf. 22336684 eller benedicte@kvindernesbilmagasin.dk

Datoen for næste netværksmøde er 25. August 2021.

Her står alle de seje kvinder som er med til at starte det nye bil netværk i bilbranchen. Her er også Benedicte fra Kvindernes Bilmagasin
Kvindernes Bilmagasin’s nye netværk for kvinder i bilbranchen. Kvistgård 2. juni 2021

2 kommentarer til “Kvindernes Bilmagasin starter nyt branchenetværk”

  1. Jeg synes det er så godt med sådan et netværk. Jeg har arbejdet i bilbranchen i en del år. Jeg har endda styret en hel salgsafdeling. Selvom jeg styrede alt måtte jeg ikke sælge biler. Jeg bor langt ude i Udkantsdanmark, hvor de ikke mener at kvinder kan sælge biler. Det et godt hvis vi kan lave om på den indstilling.

    1. Det er vi kede af at høre Annie, det er den mentalitet vi skal gøre op med! Vi har et par pladser ledige i branchenetværket, hvis du skulle være interesseret. Skriv en mail til benedicte@kvindernebilmagasin.dk så kan du høre mere! Mvh Kvindernes Bilmagasin

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

FEMALE DRIVERS CLUB

Female Drivers Club er en relationsskabende og personligt udviklende netværksklub for kvinder. Der vil være spændende oplevelser med stærke bilbrands, inspirerende foredrag, og masser af goodies og hygge! Skriv dig op allerede i dag, så hører du mere.