The All New Nissan Qashqai

Nu varer det ikke længe før den nye Nissan Qashqai rammer forhandlerne i Danmark. Qashqai blev første gang introduceret i 2007 og er altså nu klar med 3. generation. Med sine 3. millioner solgte enheder i Europa og 5 millioner på verdensplan, er Qashqai den bedst sælgende crossover i Danmark.

Den nye Nissan Qashqai
The All New Nissan Qashqai

The All New Nissan Qashqai

Nissan Qashqai har efterhånden mange år på bagen. Og der er en grund til at modellen fortsætter generation efter generation. Qashqai er en utrolig populær bil og med lanceringen af den nye model, tror jeg kun at danskerne fortsat bliver tilfredse.

Læs også: Biltest – Dacia Sandero Stepway

Nissan Qashqai er populær for sin rummelige størrelse, en god indstigningshøjde og sin fornuftige pris. Man har derfor heller ikke ændret alt for meget på den nye Qashqai, for hvorfor ændre på noget, som fungerer rigtig godt?

Køreregenskaberne er heller ikke til at klage på. Jeg blev ustyret med en model med automatgear og jeg husker at automatgearet i den gamle Qashqai ikke var det mest gnidningsfrie. Men det har man altså formået at gøre bedre. Meget bedre. Den kørte faktisk rigtig godt. Bilen føles fast i undervognen og ligger utrolig godt på vejen med en skøn direkte styring.

Jeg oplevede en masse lækkert udstyr i den variant jeg kørte i. Panorama tag, lækre lædersæder, bakkamera, alverdens sikkerhedssystemer. (bla. den funktion, hvor den ryster i rattet når jeg kommer for langt ud af vejbanen)

De garvede Qashqai-kørere vil bemærke, at bagagerummet er blevet mere rummeligt. Det har man lykkedes med fra Nissans side, uden at ændre på selve størrelsen af bilen.

Læs også: Toyota GR Supra – Du sparker r**

Instrumentereringen og infotainmentsystemet er nyt og lækkert. Det er mere intuitivt end hvad Nissan plejer at byde på. Det er nemt og overskueligt at kontrollere og Qashqai fåes nu med Apple Car Play

Instrumenteringen i den nye Nissan Qashqai
Interiøret i den nye Nissan Qashqai er blevet pænere og er nemt at overskue

Priser

Qashqai fåes fra 274.000kr og i 5 forskellige udstyrs varianter.

  • Visia
  • Acenta
  • N-Connecta
  • Tekna
  • Tekna+

Hvis du er til den helt store luksus model Tekna+ med alt i udstyr, så skal du op med 399.990 kr, men hvis du kan nøjes med basisvarianten, skal du af med 274.000 kr. Dog ville jeg klart overveje at smide lidt ekstra i og få Acenta til 303.180kr – her får du nemlig bl.a. varme i rat, varme i forrude, trådløs lader til smartphone og nøglefri betjening osv.

Elektrisk Qashqai

Den nye Qasqai i EL (e-POWER) lader sig vente lidt endnu. Nissan Qashqai E-power kommer først til Danmark til næste år. Så indtil videre må vi nøjes med hybridvarianter og ganske almindelige benzin motorer.

Qashqai kan opleves hos de danske forhandlere henover sommeren og kan allerede nu forudbestilles.

Læs mere om den nye Nissan Qashqai her.

Kvindernes Bilmagasin var inviteret til Pressepræsentation i Sverige af Nissan Danmark.

Se mit første indtryk af bilen her:

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

FEMALE DRIVERS CLUB

Female Drivers Club er en relationsskabende og personligt udviklende netværksklub for kvinder. Der vil være spændende oplevelser med stærke bilbrands, inspirerende foredrag, og masser af goodies og hygge! Skriv dig op allerede i dag, så hører du mere.